spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑDanaon Cup| Στιγμές χαλάρωσης πριν το τουρνουά

Danaon Cup| Στιγμές χαλάρωσης πριν το τουρνουά

Βραδιά χαλαρώματος το βράδυ της Τετάρτης στο Danaon Cup, πριν τα παιδιά μπουν στην τελική ευθεία του τουρνουά. Είχαν την ευκαιρία να περάσουν μερικές ήρεμες και ξέγνοιαστες ώρες στον φιλόξενο και ιδιαίτερα καλαίσθητο χώρο του Fougaro Artcenter, παίζοντας και συνομιλώντας με τους συναθλητές τους από όλες τις ομάδες.

Τη βραδιά προλόγισε το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Γιώργος Στεργίου, ο οποίος έδωσε τα συγχαρητήρια του σε όλα τα παιδιά για τις προσπάθειες τους και τις όμορφες στιγμές που μας έχουν χαρίσει μέχρι τώρα και μετέφερε τις ευχές όλων να έχουν μια πορεία στο άθλημα έτσι όπως την ονειρεύονται.

Στη συνέχεια παρουσίασε στα παιδιά τον προπονητή της Εθνικής Ανδρών και του Διομήδη Giorgos Zaravinas και τον αρχηγό της Εθνικής και του Διομήδη Xaris Mallios που παρακολουθούν όλες τις ημέρες τους αγώνες των παιδιών.

Ο Γιώργος Ζαραβίνας συνεχάρη τα παιδιά για την εικόνα τους μέχρι τώρα και τους μοίρασε τις πολύτιμες συμβουλές του, παροτρύνοντας τα να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να δουλεύουν, και να βελτιώνονται στο άθλημα που τόσο αγαπούν.

Ο Χάρης Μάλλιος, αφού πέρασε πολλή ώρα παίζοντας μαζί τους, τους τόνισε πώς στις θέσεις που κάθονταν απόψε, πριν λίγα χρόνια, ήταν πολλοί αθλητές που πλαισιώνουν αυτή τη στιγμή την Εθνική μας ομάδα και τους οποίους είχε πρωτοσυναντήσει στα παλιότερα Danan Cup που είχαν πάρει μέρος όταν ήταν στην ηλικία τους.

Έκλεισε την ομιλία του προς τα παιδιά με την ευχή να έχουν την ίδια εξέλιξη και να συναντήσει και αυτά στο μέλλον ως προπονητής κάποτε!

Mε μεγάλη τους χαρά και οι δύο υπέγραψαν στη συνέχεια αυτόγραφα στα παιδιά και απάντησαν στον καταιγισμό ερωτήσεων που είχαν να τους κάνουν!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων