spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. Δωρής- Προέδρος ΔΕΥΑ Ναυπλίου| Είμαι εδώ για τα δύσκολα

Σ. Δωρής- Προέδρος ΔΕΥΑ Ναυπλίου| Είμαι εδώ για τα δύσκολα

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ναυπλίου κ. Σωκράτης Δωρής μίλησε για όλα τα επίκαιρα θέματα της δημοτικής επιχείρησης.

Αναλυτικά μας είπε

Ως νέα διοίκηση πρωταρχική μας επιδίωξη αποτελεί η ολοκλήρωση στον συντομότερο δυνατό χρόνο σημαντικών έργων αναβάθμισης των υποδομών ύδρευσης και αποχέτευσης σε όλη την έκταση του δήμου μας καθώς και η άμεση υλοποίηση τόσο των έργων που έχουν δρομολογηθεί από την προηγούμενη διοίκηση όσο και έργων τα οποία είχαν ενταχθεί σε χρηματοδοτικά προγράμματα .

Ο σχεδιασμός μας περιλαμβάνει επίσης νέες μελέτες και αξιοποίηση εθνικών και ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών εργαλείων για έργα εξοικονόμησης ενέργειας προσβλέποντας στην μείωση των τιμολογίων που καλούνται να καταβάλλουν οι καταναλωτές.

Προτεραιότητά μας θέτουμε την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών καθώς η διαχείριση του νερού ως δημόσιο κοινωνικό αγαθό αποτελεί μεγάλη ευθύνη τόσο απέναντι στους δημότες όσο και στο περιβάλλον.

Δεσμευόμαστε να ανταποκριθούμε με όλες μας τις δυνάμεις στις προσδοκίες του κοινού υπηρετώντας με συνέπεια έναν σχεδιασμό πρωτοπορίας και καινοτομίας με στόχο την εξοικονόμηση πόρων προς όφελος των δημοτών.

Παρά τα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, αντλούμε δύναμη από τη συμπαράσταση και τη διάθεση συνεργασίας των εργαζομένων της επιχείρησης, του δήμου αλλά και των συνδημοτών μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων