spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΛΑΚΩΝΙΑΣπάρτη: Έκλεψαν την περικεφαλαία στην είσοδο της πόλης

Σπάρτη: Έκλεψαν την περικεφαλαία στην είσοδο της πόλης

Η περικεφαλαία έκανε φτερά από την Σπάρτη και οι έρευνες για τους δράστες παραμένουν άκαρπες. Στο μικροσκόπιο το υλικό που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας της περιοχής…

Άγνωστοι δράστες, το βράδυ της Τρίτης (21/12/2021), έκλεψαν την περικεφαλαία που είχε τοποθετηθεί στον κυκλικό κόμβο δίπλα στα Γυμνάσια – Λύκεια της Σπάρτης, στη νότια είσοδο της πόλης.

Μάλιστα ο Δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο τονίζει πως θα δοθεί 1.000 ευρώ αμοιβή «σε όποιον δώσει εμπιστευτικά και με πλήρη ανωνυμία πληροφορίες για την ανακάλυψη των δραστών και της περικεφαλαίας». Τονίζει μάλιστα ότι τα χρήματα της επικήρυξης δεν θα δοθούν από τα ταμεία του δήμου.

Σε σχετική ανάρτηση στο Facebook, η Δημοτική Αγορά της Λακωνίας ανέφερε: «Εγινε και αυτό στη Σπάρτη. Έκλεψαν την περικεφαλαία από την είσοδο της Σπάρτης που κοσμούσε εδώ και δυο χρόνια τον κυκλικό κόμβο.

Ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας επικήρυξε με προσωπικά του χρήματα 1.000 € τους δράστες και φυσικά η ανωνυμία αυτών που θα δώσουν τις πληροφορίες είναι δεδομένη.

Ακόμα δήλωσε ότι η περικεφαλαία θα αντικατασταθεί και η κλοπή προσβολή τη πόλη και τους πολίτες. Η Αστυνομία αναζητά video από κάμερες που μπορεί να έχουν καταγράψει τους δράστες αφού η κλοπή έγινε σε ώρες που διέρχεται αρκετός κόσμος απο το σημείο αυτό.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων