spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑTο Παράλιο Άστρος θα επισκεφθεί η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη

Tο Παράλιο Άστρος θα επισκεφθεί η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη

Με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος σε συνεργασία με τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας διοργανώνει εκδήλωση αύριο Παρασκευή 25 Ιουνίου και ώρα 19:00 στο χώρο της Β΄ Εθνοσυνέλευσης με θέμα «Τα Συντάγματα της Επαναστατικής Περιόδου (1822, 1823, 1827).

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Επιτροπής Ελλάδα 2021. Η εναρκτήρια ομιλία θα πραγματοποιηθεί από την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, Πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο κ. Μιχαήλ – Κωνσταντίνος Σταθόπουλος, Επίτιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών – Ακαδημαϊκός και ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Νομικής Σχολής.

Επίσης χαιρετισμούς θα απευθύνουν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και ο Πρόεδρος της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος κ. Δημήτρης Βερβεσός.

Πριν την εκδήλωση η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη θα επισκεφθεί το Παράλιο Άστρος όπου θα συζητήσει με τους Δημάρχους Βόρειας Κυνουρίας, Επιδαύρου, Τροιζηνίας Μεθάνων καθώς και με παραγωγούς τοπικών προϊόντων.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων