spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥΠελοπόννησος| Θα γίνει θέμα στο Περιφερειακό ο νέος δικαστικός χάρτης

Πελοπόννησος| Θα γίνει θέμα στο Περιφερειακό ο νέος δικαστικός χάρτης

 

Θέμα συζήτησης στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Φεβρουαρίου, την άλλη Πέμπτη, θα είναι ο νέος δικαστικός χάρτης. Περιφερειακοί σύμβουλοι και συγκεκριμένα ο Άγγελος Παπαγγελόπουλος, από την Κορινθία, από την παράταξη του Πέτρου Τατούλη και ο επικεφαλής της δεύτερης ελάσσονος μειοψηφίας, Δημήτρης Κουτσούλης, από τη Μεσσηνία, υπογράμμισαν ότι είναι ιδιαίτερα σοβαρό το θέμα, διότι με το νέο δικαστικό χάρτη θα επέλθει η κατάργηση Πρωτοδικείων και Ειρηνοδικείων στην Πελοπόννησο…

Ο Άγγελος Παπαγγελόπουλος έβαλε πρώτος το θέμα, ζητώντας να εκδοθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο ψήφισμα για τη μη κατάργηση των Πρωτοδικείων και Ειρηνοδικείων.

Ακολούθως ο επικεφαλής της δεύτερης ελάσσονος μειοψηφίας, Δημήτρης Κουτσούλης, τόνισε ότι το θέμα πρέπει να συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο, στο οποίο να προσκληθούν οι πρόεδροι των κατά τόπους Δικηγορικών Συλλόγων προκειμένου να ενημερώσουν το Σώμα για το τι προβλέπει ο νέος Δικαστικός Χάρτης και ποια θέματα θα δημιουργηθούν.

Η πρόταση του Δημήτρη Κουτσούλη έγινε αποδεκτή από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό και τις παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου.

ΠΗΓΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων