spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥΟρκίστηκε ο Νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δ. Πτωχός

Ορκίστηκε ο Νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δ. Πτωχός

« Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία Πελοπόννησο Πρότυπο. Μία Περιφέρεια αναφοράς. Με έμπνευση, δουλειά, γνώση, σύστημα, μέθοδο, οργάνωση και συστράτευση θα προχωρήσουμε για να τιμήσουμε και να υλοποιήσουμε την δέσμευση που έχουμε αναλάβει απ’ εντολή που μας έδωσε ο λαός».

Αυτό, μεταξύ άλλων, δήλωσε απ’ την Τρίπολη, κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του, ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός.

 

« Όλοι μαζί θα πάμε στη σύγκρουση με τα προβλήματα. Δεν θα χαθεί ούτε μία ημέρα. Έχουμε ήδη σχεδιάσει το πρόγραμμά μας, βήμα βήμα. Έχουμε ήδη ξεκινήσει. Μας περιμένει σκληρή δουλειά, μεγάλες προκλήσεις και πρέπει να είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης του κόσμου. Υπολογίζουμε τους επιλαχόντες της παράταξης, ακούμε προσεκτικά την αντιπολίτευση, συνεργαζόμαστε με τους εργαζόμενους και τα στελέχη της Περιφέρειας, συνεργαζόμαστε με την κυβέρνηση και τους βουλευτές, αλλά, συνάμα, διεκδικούμε. Πιστεύουμε στο διάλογο, στη συνεργασία. Μαζί θα χαράξουμε το μέλλον του τόπου μας», είπε ο νέος Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός.

Χαιρετισμό στην τελετή απεύθυνε, ο υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησης και εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Σταύρος Παπασταύρου. Τόνισε, ότι, ο Δημήτρης Πτωχός, επιθυμεί τη βελτίωση της ζωής όλων των Πελοποννήσιων πολιτών και για αυτό θα δουλέψει συστηματικά και με πρόγραμμα.

Τη Βουλή των Ελλήνων, εκπροσώπησε ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Η τελετή της ορκωμοσίας, έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου της Τρίπολης.

Τον Αγιασμό, τέλεσε ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης, τοποτηρητής στην χηρεύουσα Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Ευστάθιος.

Ακολούθησε ο θρησκευτικός όρκος του Δημήτρη Πτωχού και των περιφερειακών συμβούλων.

Αμέσως μετά, έλαβε χώρα η διαδικασία του πολιτικού όρκου για αυτούς που το είχαν αιτηθεί.

 

Στην ευχή του, ο Μητροπολίτης Ευστάθιος, ζήτησε απ’ τους αιρετούς, όπως σεβαστούν τον όρκο τους και όπως εργαστούν για τα καλά και τα δίκαια του λαού.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις υπογραφές του πρακτικού ορκωμοσίας και με την δεξίωση που παρέθεσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου στους προσκεκλημένους της.

Παρών στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Περιφερειάρχη και των νέων Περιφερειακών Συμβούλων και ο πρώην Πρωθυπουργός, βουλευτής της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς.

ορκωμοσία περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων