spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑυτή είναι, η καταδικαστική απόφαση για την πλαστή διαθήκη, που είχε εμπλακεί...

Αυτή είναι, η καταδικαστική απόφαση για την πλαστή διαθήκη, που είχε εμπλακεί ο κ. Δημήτρης Ορφανός

Ο σημερινός Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλίου κ. Δημήτρης Ορφανός, είναι άμεσα εμπλεκόμενος σε υπόθεση πλαστής διαθήκης από την οποία εμφανιζόταν να είναι οφελούμενος.

Παρά το γεγονός ότι το όνομά του είδε πολλές φορές μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας σε τοπικά και όχι μόνον ΜΜΕ, για την καταδίκη αυτή ο κ. Ορφανός δεν τοποθετείται ξεκάθαρα και επί της ουσίας της καταδικαστικής απόφασης στην οποία εμφανίζεται να είναι άμεσα εμπλεκόμενος.

Όπως προκύπτει από τα σχετικά έγγραφα, ήταν ενδιαφερόμενος σαν αποδέκτης μεριδίου κληρονομιάς εκλιπούσης Ναυπλιώτισσας που όμως είχε περιέλθει στο Ελληνικό δημόσιο. Ταυτόχρονα ήταν και εκπρόσωπος των υπολοίπων διεκδικητών.

Ο κ. Ορφανός διεκδίκησε την κληρονομιά σε αντίθεση με τον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου ο οποίος δήλωσε ότι αποποιείται την κληρονομιάς που προέκυπτε από την πλαστή διαθήκη και γλύτωσε την καταδίκη.

Να διευκρινίσουμε ότι η καταδίκη αφορούσε την καταβολή των δικαστικών εξόδων και όχι την υπόδειξη του ενόχου της πλαστογραφίας.

Ο κ. Ορφανός, διεκδικεί την ψήφο των Ναυπλιωτών με κεντρικό σύνθημα τη Διαφάνεια και την Ηθική. Προκύπτει λοιπόν το ερώτημα.

Γιατί ο κ. Ορφανός ενώ δηλώνει κατά καιρούς ότι δεν εμπλέκεται και ότι θα απαντήσει επί των κατηγοριών που του αποδίδονται, δεν τοποθετείται δημοσίως;

Γιατί δεν απαντά αλλά, αντί γι αυτόν βγαίνει μπροστά ο πολιτικός του συνεταίρος Κώστας Καράπαυλος και διαβεβαιώνει για την εντιμότητα του κ. Ορφανού;

Γιατί λέει πως του επιτίθενται αδίκως και ότι θα δώσει δημόσιες απαντήσεις που όμως δεν δίνει; Υπάρχει κάποιος λόγος;

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημήτριος Ορφανός πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του, στα ίσα.
Τον περιμένουμε και είμαστε στη διάθεσή του για να δημοσιεύσουμε την απάντηση του. Ιδού η Ρόδος κ. Δημήτρη Ορφανέ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΔΙΑΘΗΚΗ

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων