spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΛΑΚΩΝΙΑΜονεμβασιά: Ελεγχόμενη εξουδετέρωση πυρομαχικών

Μονεμβασιά: Ελεγχόμενη εξουδετέρωση πυρομαχικών

Ο Δήμος Μονεμβασίας ενημερώνει τους κατοίκους της Κοινότητας Μονεμβασίας ότι την Τετάρτη 6 και την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 και από ώρα 08:00 έως 13:00 θα λάβει χώρα πλησίον της βόρειας προβλήτας, η εξουδετέρωση πυρομαχικών με ελεγχόμενες εκρήξεις, για τις οποίες δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας ύστερα από διαβεβαίωση των στελεχών του Π.Ν.

Ωστόσο καλούνται οι Δημότες που διαμένουν στην Μονεμβασία, καθώς και οι επισκέπτες να μην σταθμεύσουν τα οχήματά τους και να μην κυκλοφορούν στον παραλιακό δρόμο από την θέση ‘’ΠΛΑΚΑ έως ΚΑΚΑΒΟ’’, καθώς και πλησίον του βόρειου προβλήτα τις ώρες που θα εκτελείται η επιχείρηση.

Στους παραλιακούς δρόμους θα γίνονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και θα διακόπτεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα η κυκλοφορία.

Επίσης απαγορεύεται αυστηρά στην παραλία ‘’ΚΑΚΑΒΟΥ’’ η κολύμβηση, η διέλευση και αγκυροβολία των σκαφών πλησίον της βόρειας προβλήτας.

Επιπλέον γίνεται σύσταση στους κατοίκους, στην ευρύτερη περιοχή, κατά τις ώρες αυτές, να έχουν κλειστά τα παντζούρια και ανοιχτά τα παράθυρα.
​​​​​​​
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων