spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΆργος: Η Παιδική- Νεανική βιβλιοθήκη εγκαινιάζει συνεργασία με το Αττικόν

Άργος: Η Παιδική- Νεανική βιβλιοθήκη εγκαινιάζει συνεργασία με το Αττικόν

Η Παιδική – Νεανική βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους Μυκηνών, που δραστηριοποιείται στα πλαίσια της ΚΕΔΑΜ, είναι στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάσει τη συνεργασία της με το Αττικό Νοσοκομείο και την Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ.

Εκ μέρους του Σώματος Διευθυντών Κλινικών και Εργαστηρίων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ, ενημερώσαμε τα σχολεία (Γυμνάσια – Λύκεια) ότι πραγματοποιούνται ετησίως, ολιγόλεπτες, ενημερωτικές συζητήσεις, μέσω πλατφόρμας webex , ανοιχτές (δωρεάν) προς το κοινό.

Αυτές οργανώνονται από Καθηγητές – μέλη ΔΕΠ Ιατρικής Σχολής Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και από έγκριτους Ιατρούς ΕΣΥ, που υπηρετούν στο ΑΤΤΙΚΟ Νοσοκομείο και αφορούν γενικά θέματα υγείας.
Την Τρίτη 12 Απριλίου 2022 ώρα 13.00-13.45 θα διεξαχθεί το 12ο Grand Round του Σώματος Διευθυντών Κλινικών και Εργαστηρίων ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟΝ.

Την επιστημονική οργάνωση έχει αναλάβει ο Καθηγητής – Διευθυντής Β Κλινικής Εντατικής Θεραπείας ΕΚΠΑ κ.Ηρακλής Τσαγκάρης και το θέμα είναι ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ιατρικό ζήτημα με κοινωνικές προεκτάσεις και ηθικούς προβληματισμούς.

Θα είναι μεγάλη χαρά για εμάς να έχουμε τη συμμετοχή καθηγητών και μαθητών σε αυτή την διαδικτυακή ομιλία περί υγείας.

Δημήτρης Καμπόσος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων