spot_img
spot_img
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟμολογία Σκυλακάκη: Η Κυβέρνηση Τσίπρα είχε υπερπλεονάσματα

Ομολογία Σκυλακάκη: Η Κυβέρνηση Τσίπρα είχε υπερπλεονάσματα

Ομολογία Σκυλακάκη: “Δεν έχει καμία σχέση η δημοσιονομική κατάσταση που μας άφησε ο Τσίπρας με το τώρα. Δεν μπορούμε να δώσουμε μέρισμα γιατί υπάρχει έλλειμμα λίγο κάτω από 10%…”

Πιο σαφής αλλά και κυνική ομολογία ότι “τινάχτηκε η μπάνκα στον αέρα” μόλις 2 χρόνια μετά την έξοδο του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ από την διακυβέρνηση της χώρας, δεν θα μπορούσε να υπάρχει, από αυτήν του αν Υπ Οικονομικών το πρωί στο OPEN. «Η κυβέρνηση Τσιπρα ειχε υπερπλεονασματα,εμείς έχουμε ένα πολυ σημαντικό έλλειμα, το οποίο είναι λίγο κατω από 10%.

Δεν έχει καμία σχέση η δημοσιονομική κατάσταση του τοτε με το τωρα. Μέρισμα από έλλειμα δεν υπάρχει», “ομολογεί” απερίφραστα ο Θ. Σκυλακάκης – για πολλούς ό άτυπος “τσάρος” της Οικονομίας και όχι ο Υπουργός Χρ. Σταικούρας – στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδας” με τον Α. Παυλόπουλο και την Ευλ. Ρέβη.

Και μπορεί ο ίδιος να επικαλείται την πανδημία – λες και δεν ευθύνεται η άθλια κυβερνητική διαχείριση και στην οικονομική της παράμετρο – για τα συνεχή ελλείμματα – είχαν ξεκινήσει από το α’ εξάμηνο του 2020 πριν το λοκντάουν – αλλά ξεχνάει ότι τα πλεονάσματα του ΣΥΡΙΖΑ έγιναν από recovery με την χώρα διαλυμένη από 5 χρόνια χρεοκοπίας και με το βραχνά και την ύφεση των Μνημονίων!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων