spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΔίωξη αγριόχοιρου στο δήμο Τροιζηνίας, λόγω αύξησης του πληθυσμού

Δίωξη αγριόχοιρου στο δήμο Τροιζηνίας, λόγω αύξησης του πληθυσμού

Στην συγκρότηση συνεργείων για την κατ’ εξαίρεση ελεγχόμενη δίωξη μη δεσποζόμενων ημίαιμων χοίρων και αγριόχοιρων στην περιοχή ευθύνης του Δασαρχείου Πόρου. Τα εν λόγω συνεργεία συγκροτούνται από κυνηγούς, μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Τροιζηνίας, με τη συμμετοχή ενός ομοσπονδιακού θηροφύλακα.

Για την αποφυγή ατυχημάτων Ο Δήμος Τροιζηνίας- Μεθάνων και το Δασαρχείο Πόρου, γνωστοποιεί τη δραστηριότητα των συνεργείων:

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Δασαρχείου Πόρου, στο πλαίσιο ελέγχου του πληθυσμού των αγριόχοιρων και των υβριδίων αυτών, προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα που προκαλεί η αύξησή τους, με κυριότερα τις σοβαρές ζημιές στις αγροτικές καλλιέργειες και την πρόκληση ατυχημάτων, την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 και την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις περιοχές «Απάθεια Γαλατά», «Άγιος Επιφάνειος Τροιζήνας», «Χέρωμα-Λαρούσι Καλλονής» του Δήμου μας και στην περιοχή «Λεμονοδάσος» του Δήμου Πόρου, από τις 05:00π.μ., μέχρι και τις 11:30 π. μ., θα πραγματοποιηθεί δίωξη ημίαιμων, μη δεσποζόμενων, χοίρων και αγριόχοιρων.

Η δίωξη θα πραγματοποιηθεί από ειδικά συνεργεία κυνηγών-μελών του τοπικού Κυνηγετικού Συλλόγου Τροιζηνίας, με την εποπτεία δύο (2) δασικών υπαλλήλων του Δασαρχείου Πόρου και την συμμετοχή ενός ομοσπονδιακού θηροφύλακα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων