spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣύλλογος Εστίασης Ναυπλίου: Η Παλιά πόλη του Ναυπλίου είναι ασφαλής

Σύλλογος Εστίασης Ναυπλίου: Η Παλιά πόλη του Ναυπλίου είναι ασφαλής

Ο Σύλλογος Εστίασης Ναυπλίου “Το Ανάπλι” εκφράζει την αντίθεσή του στις δηλώσεις του επιχειρηματία κ. Λαγκαδίτη αναφορικά με την μη επάρκεια αστυνόμευσης.

Η Δήλωση του Συλλόγου:

Ως σύλλογος των Επιχειρηματιών της Εστίασης θα θέλαμε να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στις δηλώσεις του συναδέλφου μας κ. Λαγκαδίτη σχετικά με την επάρκεια της αστυνόμευσης στο Παλαιό Ναύπλιο και το επίπεδο της συνεργασίας μας με τον Δήμο. Θεωρούμε το περιστατικό με τους δύο Ρομά ως μεμονωμένο.

Το ιστορικό κέντρο της Πόλης μας είναι ένας ασφαλής χώρος τόσο για τους κατοίκους του όσο και για τους επισκέπτες του. Η αστυνόμευση είναι συνεχής, διακριτική και επαρκής.

Ο Δήμος μάς στήριξε όλους έμπρακτα παραχωρώντας επιπλέον κοινόχρηστο χώρο για την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων και παρατείνοντας την καταβολή τέλους των κοινόχρηστων χώρων, ώστε να ορθοποδήσουμε ύστερα από το πολύμηνο lockdown.

Ο Δήμος είναι πάντα αρωγός στην προσπάθειά μας να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους επισκέπτες μας ικανοποιώντας , κατόπιν επανηλειμμένων συναντήσεων – συζητήσεων , τα αιτήματά μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων