spot_img
spot_img
ΑρχικήΤΟΥΡΙΣΜΟΣΣτο μικροσκόπιο του Υπουργείου Τουρισμού o Καϊάφας

Στο μικροσκόπιο του Υπουργείου Τουρισμού o Καϊάφας

Οι δυνατότητες αξιοποίησης του Καϊάφα και ο εμπλουτισμός του τουριστικού προϊόντος


Η αξιοποίηση των περεταίρω δυνατοτήτων που έχει ο Καϊάφας και τα ιαματικά λουτρά εξετάστηκαν κατά την διάρκεια της επίσκεψης της Γενική Γραμματέως του Υπουργείου Τουρισμού Βίκυς Λοΐζου έφθασε στην περιοχή το Σάββατο το πρωί μετά από πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Κοροβέση…

Στην επίσκεψη αυτή παραβρέθηκαν επίσης οΒουλευτήςΗλείας της ΝΔ Ανδρέας Νικολακόπουλος και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλιου Τάκης Παπαδόπουλος.

Η κ Λοΐζου ενημερώθηκε για την υφιστάμενη κατάσταση από τον Διευθυντή του Καϊάφα τον κ Λευκαδίτη και τον οικονομικό διαχειριστή Δημήτρη Κάνιστρα προκειμένου να μπορέσει να έχει μία πραγματική άποψη της υφιστάμενης κατάστασης των ιαματικών λουτρών που εδώ και μερικές μέρες έχουν τεθεί σε λειτουργία.

“Μετά το συνέδριο του Ιατρικού Ιαματικού Τουρισμού ήταν επιθυμία του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη και δική μας να φέρουμε την κ Λοΐζου εδώ, επιτόπου να δει τις εγκαταστάσεις στην Λίμνη του Καϊάφα και τι μπορεί να προσφέρει συνολικότερα όχι μόνο στην περιοχή της Ζαχάρως αλλά και ολόκληρης της Ηλείας.

Όπως είπα και εγώ στο συνέδριο δύο πράγματα πρέπει να προχωρήσουν εδώ για να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τις λίμνες του Καϊάφα και της Κυλλήνης τις ιαματικές πηγές.

Πρώτα από όλα είναι η βελτίωση των υποδομών των λειτουργικών εγκαταστάσεων. Είναι το Α και το Ω για να μπορέσουμε αξιόπιστα να εξυπηρετήσουμε αυτούς που θα έρθουν εδώ. Και δεύτερο επίσης σημαντικό είναι η βελτίωση των υποδομών στο οδικό δίκτυο. Για να έρχεται ο άλλος γρήγορα και με ασφάλεια στην περιοχή.

Είναι το δίπτυχο της επιτυχίας. Φέραμε εδώ τη Γενική Γραμματέα να δει το πρόβλημα και να το μεταφέρει στην πολιτεία τη κυβέρνηση για να μπορέσει επιτέλους ο Καϊάφας να πάρει στον τουριστικό χάρτη τη θέση που του αξίζει”, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ Κοροβέσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων