spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣυνάντηση Δημάρχου με το Σύλλογο Εστίασης Ναυπλίου

Συνάντηση Δημάρχου με το Σύλλογο Εστίασης Ναυπλίου

Συνάντηση είχαν οι εστιάτορες του Ναυπλίου με το Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κωστούρο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Λυκομήτρο Αλέξανδρο προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν στο άνοιγμα των καταστημάτων τους στις 3 Μαϊου.

Οι εστιάτορες ζήτησαν από το δήμαρχο να τους δοθεί παραπάνω κοινόχρηστος χώρος και να μειωθούν τα τέλη που πληρώνουν στο Δήμο. Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε να φέρει τα θέματα στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο. Η συνάντηση έλαβε χώρα στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Σύλλογος Εστίασης του Ναυπλίου ένοιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως το Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο για τη συμπάρασταση που δείχνουν στον κλάδο τους.

Το Ευχαριστήριο

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Κωστούρο Δημήτριο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Λυκομήτρο Αλέξανδρο για τον έμπρακτο ενδιαφέρον τους σχετικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα αντιμετωπίσει η εστίαση κατά την έναρξή της στις 3/5/2021 , ύστερα από το πολύμηνο lock down.
​Στη συζήτηση που έλαβε χώρα στο κλειστό γυμναστήριο του Ναυπλίου , ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος μάς διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός στην προσπάθειά μας να ανοίξουμε τις επιχειρήσεις μας , σεβόμενος την οικονομική μας δυσπραγία καθώς και το υγειονομικό πρωτόκολλο.

​Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν σχετικά με την παραχώρηση έξτρα κοινόχρηστου χώρου, όπου είναι εφικτό, τις μειώσεις τελών τις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων και την τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

​Επί των ανωτέρω θεμάτων στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμος θα προτείνει τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων , ώστε να επιτευχθεί η ομαλή μετάβαση στην ασφαλή και βιώσιμη έναρξη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων