ΑΡΓΟΛΙΔΑΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

«Βούλιαξε» το Πορτοχέλι| Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της έκθεσης «Γεύσεις & Όψεις»

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους επισκεπτών, εκπροσώπων της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης, των επιμελητηρίων και του επιχειρηματικού κόσμου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 19 Αυγούστου τα εγκαίνια της έκθεσης «Γεύσεις & Όψεις», στο λιμάνι του Πορτοχελίου.

Η τελετή ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό και ακολούθησαν χαιρετισμοί από εκπροσώπους της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής. Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτιος Δαμούλος, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Ιωάννης Γεωργόπουλος, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννης Ανδριανός, ο βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Πουλάς και ο ανεξάρτητος βουλευτής Αργολίδας Γεώργιος Γαβρήλος.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης ο βουλευτής Δυτικής Αττικής του ΚΚΕ Χρήστος Τσοκάνης, ο εκπρόσωπος της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Φώτιος Κοντοδήμας, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γεώργιος Καββαθάς, ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας Κωνσταντίνος Λεβέντης, καθώς και ο Πρόεδρος της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η απονομή τιμητικής βράβευσης στην επιχείρηση «ΜΥΛΟΙ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ» από το Επιμελητήριο Αργολίδας και τον Δήμο Ερμιονίδας, ως αναγνώριση της παρουσίας και της προσφοράς της στον επιχειρηματικό και παραγωγικό ιστό της περιοχής.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν επίσης στελέχη του Επιμελητηρίου Αργολίδας, εκπρόσωποι του Δήμου Ερμιονίδας, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι επαγγελματικών και εμπορικών φορέων, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και υπηρεσιών.

Μεταξύ άλλων, από το Επιμελητήριο Αργολίδας έδωσαν το «παρών» η Γενική Γραμματέας Αναστασία Τζίμου, ο Οικονομικός Επόπτης Παναγιώτης Ψυχογυιός, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων Θεόδωρος Γαβρίλος, η Υπεύθυνη Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Αικατερίνη Ψυχογυιού, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στελέχη του Επιμελητηρίου.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ακόμη εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Κορινθίας, της Δημοτικής Αρχής Ερμιονίδας, του Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας και του Λιμενικού Τμήματος Πορτοχελίου, καθώς και εκπρόσωποι επαγγελματικών συλλόγων της ευρύτερης περιοχής.

Ξεπέρασε τις προσδοκίες η προσέλευση

Η ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη κιόλας ημέρα της έκθεσης ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, επιβεβαιώνοντας το αυξημένο ενδιαφέρον για τα τοπικά προϊόντα, τις επιχειρήσεις και τους παραγωγούς της Αργολίδας.

Η διοργάνωση «Γεύσεις & Όψεις» έχει πλέον καθιερωθεί ως ένας σημαντικός θεσμός για την τοπική επιχειρηματικότητα, δίνοντας τη δυνατότητα σε παραγωγούς και επαγγελματίες να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να έρθουν σε άμεση επαφή με το καταναλωτικό κοινό.

Παράλληλα, η έκθεση συμβάλλει στην προβολή της παραγωγικής ταυτότητας της Αργολίδας, στην ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της περιοχής.

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, οι οποίες θα συνεχιστούν έως και την Κυριακή 23 Αυγούστου.

Οι «Γεύσεις & Όψεις» στο λιμάνι του Πορτοχελίου συνεχίζονται, με τους διοργανωτές να καλούν κατοίκους και επισκέπτες να περιηγηθούν στα περίπτερα, να γνωρίσουν τα τοπικά προϊόντα και να στηρίξουν έμπρακτα τις επιχειρήσεις και τους παραγωγούς του τόπου.

Back to top button