
Χθεσινή συνάντηση σε χωριό του Δήμου Ναυπλιέων έρχεται να βάλει «φωτιά» στα αυτοδιοικητικά πηγαδάκια.
Ο δήμαρχος βρέθηκε να παρακολουθεί Μουντιάλ μαζί με δύο πρόσωπα που μόνο τυχαία δεν θεωρούνται από όσους παρακολουθούν τα δημοτικά πράγματα. Ανάμεσά τους και πρώην πρωτοκλασάτο στέλεχος του συνδυασμού του — και για να ξεκαθαρίζουμε τα… αυτονόητα, δεν ήταν ο Δωρής.
Μια παρέα, μια τηλεοπτική μετάδοση και μια χαλαρή βραδιά θα μπορούσαν να είναι απλώς μια κοινωνική στιγμή. Όμως στην πολιτική, οι συμπτώσεις έχουν πάντα τη δική τους… ανάγνωση. Ιδιαίτερα όταν στο ίδιο τραπέζι κάθονται πρόσωπα με παρελθόν, διαδρομή και γνώση των εσωτερικών ισορροπιών.
Το ερώτημα που ήδη κυκλοφορεί στα πηγαδάκια είναι ένα: μίλησαν μόνο για ποδόσφαιρο ή υπήρξε και κουβέντα για το «επόμενο παιχνίδι»;
Α(Κακος)

