
Κλειστές θα παραμείνουν την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2026 οι υπηρεσίες της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Άργους – Μυκηνών (Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ.), καθώς η ημέρα είναι αφιερωμένη στον εορτασμό της Τιμίας Εσθήτος της Παναγίας, που αποτελεί την επίσημη εορτή της Επιχείρησης.
Η Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. ενημερώνει τους πολίτες ότι δεν θα πραγματοποιείται εξυπηρέτηση του κοινού κατά τη διάρκεια της ημέρας και καλεί τους δημότες να προγραμματίσουν έγκαιρα τις συναλλαγές τους, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία.
Η λειτουργία των υπηρεσιών αναμένεται να επανέλθει κανονικά την επόμενη εργάσιμη ημέρα, ενώ η Επιχείρηση ευχαριστεί τους πολίτες για την κατανόηση και τη συνεργασία τους.
Η ανακοίνωση εκδόθηκε εκ μέρους της Διοίκησης της Δ.Ε.Υ.Α. Άργους – Μυκηνών, με αφορμή τον καθιερωμένο θρησκευτικό εορτασμό της Τιμίας Εσθήτος της Παναγίας.

