ΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΣ

Άργος| Η Αναστασία Αργυροπούλου σε εκδηλώσεις που ξεχώρισαν

Με έντονη παρουσία σε σχολικές, αθλητικές και κοινωνικές δράσεις, η Αντιδήμαρχος Άργους–Μυκηνών έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας, στηρίζοντας τη δημιουργικότητα των παιδιών και των νέων της περιοχής.

Η Αντιδήμαρχος Άργους–Μυκηνών Αναστασία Αργυροπούλου έδωσε το «παρών» σε σειρά πολιτιστικών, αθλητικών και κοινωνικών εκδηλώσεων σε περιοχές του Δήμου Άργους- Μυκηνών, αναδεικνύοντας, όπως σημειώνει η ίδια, τη σημασία της συμμετοχής των παιδιών και των νέων στη δημιουργική έκφραση.

Σε δήλωσή της, η κ. Αργυροπούλου τόνισε ότι οι απογευματινές και βραδινές δράσεις που παρακολούθησε αποτελούν πηγή αισιοδοξίας για την τοπική κοινωνία, καθώς δίνουν χώρο σε μαθητές, αθλητές και ωφελούμενους δομών να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να εκφραστούν μέσα από την τέχνη, τον αθλητισμό και τη συλλογική προσπάθεια.

Στο πρόγραμμα των επισκέψεών της περιλαμβάνονταν θεατρική παράσταση μαθητών της Γ’ τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Άργους, επιδείξεις χορού και γυμναστικής από συλλόγους, καθώς και εκδήλωση του ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Αριάδνη» στην περιοχή της Πυργέλας. Παράλληλα, παρακολούθησε δράσεις και στο Ναύπλιο, καθώς και αθλητικές επιδείξεις στη Νέα Κίος.

Η ίδια επισήμανε ότι πίσω από κάθε εκδήλωση βρίσκονται εκπαιδευτικοί, προπονητές, εθελοντές και οικογένειες που στηρίζουν καθημερινά τα παιδιά, υπογραμμίζοντας πως η συλλογική αυτή προσπάθεια ενισχύει την κοινωνική συνοχή.

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή της, έκανε λόγο για «ζωντανές δυνάμεις» στην τοπική κοινωνία που προάγουν τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και τη δημιουργικότητα, εκφράζοντας συγχαρητήρια προς όλους τους συμμετέχοντες και ευχόμενη «καλό καλοκαίρι».

Back to top button