Σκάνδαλο στο Ναύπλιο| Το “ψωμί του φτωχού σε ημετέρους

Σε μια περίοδο που η ακρίβεια «γονατίζει» τα νοικοκυριά και η αξιοπρέπεια της καθημερινής επιβίωσης έχει γίνει άθλος για πολλούς συμπολίτες μας στο Ναύπλιο, η πληροφορία που φτάνει στα δημοσιογραφικά γραφεία προκαλεί κάτι περισσότερο από οργή: προκαλεί αηδία.

Μαθαίνουμε ότι  ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του Δήμου Ναυπλιέων, αντί να σκύψει πάνω από το πρόβλημα των πραγματικά αδυνάμων, επέλεξε να μετατρέψει την ανθρωπιστική βοήθεια σε «δώρο» προς ημετέρους.

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, που προορίζονταν για ανθρώπους που στερούνται τα βασικά, φέρονται να κατέληξαν σε χέρια ατόμων που δεν έχουν καμία οικονομική ανάγκη.

Αν η καταγγελία αυτή ευσταθεί –και όλα δείχνουν πως ο καπνός έχει και φωτιά– δεν μιλάμε απλώς για μια κακή διοικητική απόφαση. Μιλάμε για μια ύβρη. Είναι η απόλυτη κατάχρηση εξουσίας να στερείς το ψωμί από το τραπέζι του φτωχού για να χαϊδέψεις τα αυτιά του πολιτικού σου ακροατηρίου ή των «δικών σου παιδιών».

Α(Κακός)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button