ΑΡΓΟΛΙΔΑΝΑΥΠΛΙΟ

Παιδικές χαρές| Ο Μάκαρης ζητά απαντήσεις, ο Φραγκιουδάκης υπόσχεται ξανά

Έναν ολόκληρο μήνα μετά τις διαβεβαιώσεις του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Φραγκιουδάκη ότι οι παιδικές χαρές του δήμου θα κλείσουν για να λάβουν άδεια καταλληλότητας, τίποτα δεν έχει αλλάξει. Οι χώροι παραμένουν ανοιχτοί, χωρίς καμία σήμανση που να προειδοποιεί τους γονείς ότι δεν έχουν άδεια – αφήνοντας παιδιά εκτεθειμένα σε ενδεχόμενους κινδύνους.

Στη σημερινή  ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας  του δημοτικού συμβουλίου, ο επικεφαλής της παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», κ. Μακάρης, ζήτησε εξηγήσεις για την ολιγωρία. Η απάντηση του κ. Φραγκιουδάκη ήταν αδιανόητη: επανέλαβε την ίδια δέσμευση που είχε δώσει πριν από έναν μήνα, χωρίς καμία συγκεκριμένη ενέργεια ή χρονοδιάγραμμα.

Το αποτέλεσμα είναι μια εικόνα πλήρους προχειρότητας και αδιαφορίας: η δημοτική αρχή φαίνεται να ζει σε έναν παράλληλο κόσμο, όπου οι υποσχέσεις αρκούν χωρίς να συνοδεύονται από δράσεις. Οι γονείς βλέπουν τα παιδιά τους να παίζουν σε χώρους που κανείς δεν έχει διασφαλίσει ότι είναι ασφαλείς, ενώ οι αρμόδιοι περιορίζονται σε λόγια.

Οι πολιτικές ευθύνες είναι σαφείς: η διοίκηση όχι μόνο δεν προστατεύει τα παιδιά, αλλά συνεχίζει να αφήνει το ζήτημα να διογκώνεται, μετατρέποντας τις παιδικές χαρές σε παιδικές παγίδες. Το μήνυμα που περνάει είναι ξεκάθαρο: υποσχέσεις χωρίς έργο και αδιαφορία απέναντι στους πιο ευάλωτους.

Α(Κακός)

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button