
Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες «πληρωμένων παπαγάλων» να πείσουν ότι όλα βαίνουν καλώς, οι δημότες βλέπουν την πραγματικότητα με τα μάτια τους: το ΔΑΚ και άλλοι δημόσιοι χώροι της πόλης βρίσκονται σε κατάσταση που προκαλεί ανησυχία και απογοήτευση. Το ταρτάν, κάποτε σε αξιοπρεπή κατάσταση, σήμερα έχει εγκαταλειφθεί, και η φθορά είναι εμφανής σε κάθε βήμα.
Η αδιαφορία αυτή είχε μάλιστα ως αποτέλεσμα την ανεξαρτητοποίηση ενός αντιδημάρχου της νυν δημοτικής αρχής. Οι πολίτες δεν δέχονται πλέον τα προεκλογικά κουτόχορτα· ζητούν απτά αποτελέσματα και σεβασμό στην πόλη τους.
Καλό θα ήταν λοιπόν οι υποστηρικτές της δημοτικής αρχής να κοιτάξουν πέρα από τη μύτη τους. Το Ναύπλιο δεν χρειάζεται φωτογραφίες, ούτε ωραίες υποσχέσεις· χρειάζεται πράξεις, φροντίδα και υπευθυνότητα. Οι δημότες φωνάζουν και περιμένουν απαντήσεις.
Α(κακός)

