Σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή οφείλεται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος του γνωστού ιατροδικαστή Πάτρας, Γιώργου Σιώζου.
Η Αστυνομία έχει αποκλείσει το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας και κάνει λόγο για θάνατο από παθολογικά αίτια.
Ο ιατροδικαστής αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και κάλεσε το ΕΚΑΒ.
Άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο, ωστόσο, η κατάστασή της υγείας του ήταν ιδιαίτερα οριακή με αποτέλεσμα ο 51χρονος Γιώργος Σιώζος να αφήσει την τελευταία του πνοή, πριν προλάβουν οι γιατροί του νοσοκομείου να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.
Ο ίδιος βρίσκονταν καθημερινά σε καθεστώς υπερβολικής πίεσης, καθώς οι ιατροδικαστικές υπηρεσίες το τελευταίο διάστημα πλήττονται από έλλειψη προσωπικού. Η ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας αναλαμβάνει περιστατικά όχι μόνο της Αχαΐας αλλά και όμορων νομών.
Ο Γιώργος Σιώζος, που είχε υπηρετήσει και στην ιατροδικαστική υπηρεσία των Ιωαννίνων αλλά και στην Άρτα, ήταν πατέρας ενός 9χρονου παιδιού.