Η τουριστική σχολή Άργους σάρωσε τα πρώτα βραβεία στον διαγωνισμό «Comme des chefs 2025».
Όπως δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Καχριμάνης, διευθυντής ΣΑΕΚ Πελοποννήσου, στην εκπομπή «Περίμετρος» της ΕΡΤ, η σχολή έλαβε το πρώτο βραβείο ζαχαροπλαστικής, για τη συνταγή «Δαναών Γαία» και το πρώτο βραβείο για τη μαγειρική τέχνη «Εν Άργει Ποσειδών».
Οι συνταγές των σπουδαστών, περιλαμβάνονται στο δίγλωσσο βιβλίο με τις δέκα καλύτερες συνταγές της Γαλλικής Πρεσβείας.