ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο| Με δωρεές προσπαθούν να λειτουργήσουν τα σχολεία- απών ο δήμος

Ναύπλιο| Με δωρεές προσπαθούν να λειτουργήσουν τα σχολεία- απών ο δήμος

Μεταχειρισμένα κλιματιστικά ετοιμάζεται να εγκρίνει για το Νηπιαγωγείο Δρεπάνου η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Ναυπλιέων.

(6ο θέμα ΗΔ Περί αποδοχής δωρεάς τριών μεταχειρισμένων air condition στο Νηπιαγωγείο Δρεπάνου)

Απορία μας: Το Νηπιαγωγείο δεν είχε κλιματιστικά και κάνει δωρεά ιδιώτης μεταχειρισμένα;

Αν είχε κλιματιστικά γιατί να αλλάξει ο δήμος τα μεταχειρισμένα με άλλα μεταχειρισμένα;

Έχετε κάνει απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ σε γνωστούς, φίλους και συγγενείς σας δεν μπορούσατε να κάνετε και μία για κλιματιστικά στο Νηπιαγωγείο του Δρεπάνου;

Με δωρεά γονέων και το προαύλιο του Σχολείου στη Νέα Τίρυνθα

Μία άλλη περίπτωση δωρεάς να θυμίσουμε, ήταν και αυτή στο Δημοτικό Νέας Τίρυνθας όπου γονείς μαθητή “έβαλαν” το χέρι στην τσέπη προκειμένου να κατασκευαστεί ο αύλειος χώρος του σχολείου.

Δημοτική αρχή μόνον για αγιασμούς και εκδηλώσεις

Η αλήθεια είναι ότι τόσο η αρμόδια αντιδήμαρχος, όσο και ολόκληρη η δημοτική αρχή έχει δείξει με πράξεις και παραλήψεις της, αδιαφορία απέναντι στους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές και περιμένει κάποιες δωρεές προκειμένου να φανεί ότι κάτι κάνει ή κάτι γίνεται.

Να μην παραλείψουμε να πούμε ότι οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι για τα σχολεία το μόνο που κάνουν είναι να παρίστανται σε αγιασμούς, εκδηλώσεις και σχολικές εκδρομές και η αρμοδιότητα τους σταματάει εκεί.

Παραπέρα τίποτα. Αν πέσει και κανένας σοφάς στα κεφάλια των παιδιών οι φωτογραφίες να είναι καλά…

 

.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων