Πέμπτη, 22 Μαΐου, 2025
spot_img

Ναύπλιο| “Ξήλωμα” Φραγκιουδάκη από Αντιδήμαρχος Οικονομικών (έγγραφο)

Την ευθύνη των οικονομικών του Δήμου από εδώ και στο εξής την παίρνει ο ίδιος ο δήμαρχος με βάση την απόφαση η οποία αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Ο άλλοτε “εκλεκτός” περί των οικονομικών κ. Φραγκιουδάκης θα έχει από εδώ και πέρα την ευθύνη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Το πρωί όμως σήμερα ο κ. Φραγκιουδάκης υπέγραφε ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών. Αργότερα και μέσα στην ημέρα ανακαλύψαμε ότι ο κ. Φραγκιουδάκης έχει “ξηλωθεί” από την θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών και έχει μεταφερθεί στις Τεχνικές Υπηρεσίες. Πώς υπέγραφε το πρωί ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών ενώ δεν είναι; Το αλαλούμ σε όλο του το μεγαλείο

Παραθέτουμε παρακάτω απόσπασμα της απόφασης:

“Στην παράγραφο Δ εδάφιο 1 αυτής, από τις μεταβιβασθείσες αρμοδιότητες στον έμμισθο Αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Φραγκιουδάκη αφαιρείται η ευθύνη, ο συντονισμός και η εποπτεία των αντίστοιχων οργανικών μονάδων της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου, που πλέον παραμένει στην ευθύνη του Δημάρχου.
Στον Αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Φραγκιουδάκη επιπλέον με την παρούσα μεταβιβάζεται η ευθύνη, ο συντονισμός και η εποπτεία των αντίστοιχων οργανικών μονάδων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.
Στο πλαίσιο της εν λόγω μεταβίβασης θα υπογράφει τις αντίστοιχες διοικητικές πράξεις και αποφάσεις που εκδίδονται από την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών”.

ολόκληρη η απόφαση εδώ

 

Σχετικά άρθρα

Ροή Ειδήσεων