Νέες σοβαρές καταγγελίες πολιτών με πρωταγωνιστές δημοτικούς συμβούλους και αντιδημάρχους έχουν φτάσει στα αυτιά μας τις τελευταίες ημέρες.
Όπως μαθαίνουμε, διοργανωτές εκδηλώσεων πανηγυριών δέχτηκαν περίεργες προτάσεις για πληρωμές χωρίς αποδείξεις ακόμα και για χρηματισμούς προκειμένου να παραχωρηθούν δημοτικοί χώροι.
Οι καλά πληροφορημένες πηγές μας λένε, ότι υπάρχουν πολλοί μάρτυρες σε αυτό το σκάνδαλο και μάλιστα από ότι ξέρουμε οι αρχηγοί των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης ζητάνε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να συμπεριληφθεί ως θέμα στο Συμβούλιο της Τετάρτης.
Το παρασκήνιο μεγάλο, με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να έρχεται σε δύσκολη θέση και τον δήμαρχο να είναι σε απόγνωση.
Από την άλλη το εσωτερικό της Δημοτικής Αρχής είναι “καζάνι που βράζει” με τους δημοτικούς συμβούλους να κοιτάνε πως θα καλυφθούν από το νέο φιάσκο που έρχεται.
Μαθαίνουμε επίσης ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης ο κόσμος θα είναι πολύς.
Η συνεδρίαση αναμένεται “καυτή” και όπως όλα δείχνουν και απρόβλεπτη…