Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Κωνσταντίνος Μάκαρης είναι ένα αγαπητό πρόσωπο στην τοπική κοινωνία της πόλης μας και όχι μόνο. Είναι άνθρωπος που εκπέμπει σεβασμό σε φίλους και αντιπάλους.
Η είδηση λοιπόν για την έκτακτη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Ναυπλίου τάραξε πολλούς και κίνησε το ενδιαφέρον όλων, ψάχνοντας την αιτία.
Ο Κωνσταντίνος Μάκαρης όπως γνωρίζουμε ήταν αθλητής Πολεμικών Τεχνών για πολλά χρόνια προσέχοντας πολύ την φυσική του κατάσταση.
Μακριά από τσιγάρα, ποτά και καταχρήσεις θα φάνταζε δύσκολο μία απλή γρίπη να δημιουργήσει πρόβλημα σε έναν τέτοιο οργανισμό. Και όμως η απλή φαινομενικά γρίπη εξελίχθηκε σε βαριά πνευμονία η οποία θα τον ταλαιπωρήσει όπως μαθαίνουμε αρκετά.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τις οποίες έχουμε, χθες ο κ. Μάκαρης μαζί με στενό του συνεργάτη επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Άργους προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις ώστε οι θεράποντες γιατροί να αποκλείσουν περαιτέρω βλάβη στον οργανισμό από την πνευμονία.
Λόγω και του ιατρικού απορρήτου δεν γνωρίζουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων.
Όπως μας είπαν, ο Επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ χρήζει νοσηλείας αλλά εκείνος προτίμησε να μείνει κλινήρης στο σπίτι του μαζί με την οικογένειά του και να αντιμετωπίσει το πρόβλημα έτσι.
Η φαρμακευτική αγωγή η οποία λαμβάνει (λόγω και της σοβαρότητας της κατάστασης) είναι βαριά και από ότι καταλαβαίνουμε θα απέχει για καιρό από τα καθήκοντά του.
Ευχόμαστε και ελπίζουμε να είναι όλα περαστικά και να χαρεί με τα παιδιά του και την υπέροχη σύζυγό του τις Άγιες αυτές ημέρες.
