ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο| Υποβαθμίζονται περιοχές με ευθύνη αντιδημάρχων

Ναύπλιο| Υποβαθμίζονται περιοχές με ευθύνη αντιδημάρχων

Δεν έχει τελειωμό η κόντρα που έχει δημιουργήσει η αντιδημαρχος καθαριότητας με τους κατοίκους της περιοχής Νέα Πολιτεία στο Ναύπλιο. Το σημείο που σας έχουμε φωτογραφήσει (τον σημερινό σκουπιδότοπο) με τα ογκώδη είναι το σημείο που βρίσκονταν προ ημερών Ορφανού- Καραγιάννη οι 3 κάδοι που εξυπηρετούσαν τον οικισμό.

Πλησίον αυτού του σημείου 50-70 μέτρα βρίσκονται δύο σπίτια.

Προς εξυπηρέτηση ενός αιτήματος ;;

Ίσως ενός εκ των δύο οικιών οι 3 κάδοι μεταφέρθηκαν μέσα στον οικισμό κάτι το οποίο έχει εξοργίσει την πλειοψηφία των 60 περίπου οικογενειών που κατοικούν στον εν λόγω οικισμό.

Σε παράπονα κατοίκων η απάντηση που λάμβαναν ήταν «είναι εντολή αντιδημάρχου». Φαίνεται την κυρία αντιδήμαρχο την ενδιαφέρει πιο πολύ η «εξυπηρέτηση του ενός» από τις 60 οικογένειες της Νέας Πολιτείας;;

Αποτέλεσμα είναι να δημιουργούνται δύο σημεία με ογκώδη και η περιοχή να υποβαθμίζεται με εντολή…….Αντιδημάρχου Καθαριότητας!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων