Τετάρτη, 19 Μαρτίου, 2025
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο| Γιατί έσπευσαν να επισκεφθούν το Παλαμήδι

Ναύπλιο| Γιατί έσπευσαν να επισκεφθούν το Παλαμήδι

Πολύ μεγάλη κίνησε είχε την Κυριακή το κάστρο του Παλαμηδίου με ουρές αυτοκινήτων να σχηματίζονται στον δρόμο που οδηγεί στο Μεσαιωνικό κάστρο.

Ο δρόμος το μεσημέρι μπλοκάρισε και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας με μονοδρόμηση για να μπορέσουν να ξεμπλοκάρουν λεωφορεία και Ι.Χ. από το σημείο.

Γιατί έσπευσαν να επισκεφθούν το Παλαμήδι

Η είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους, τους ιστορικούς τόπους, τα μνημεία και τα μουσεία τα οποία ανήκουν στο Δημόσιο και διαχειρίζεται το ΥΠ.ΠΟ.Α. είναι ελεύθερη για όλους τους επισκέπτες, χωρίς την καταβολή αντιτίμου, την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα από 1η Νοεμβρίου έως 31η Μαρτίου.

Επίσης καθορίζονται ως ημέρες ελεύθερης εισόδου για όλους τους επισκέπτες η 28η Οκτωβρίου (Εθνική Εορτή), η 18η Απριλίου (Διεθνής Ημέρα Μνημείων), η 18η Μαΐου (Διεθνής Ημέρα Μουσείων), το τελευταίο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου (Διήμερο Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς) και η 6η Μαρτίου (Ημέρα Μνήμης Μελίνας Μερκούρη).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων