Ναύπλιο| Επιστροφή Μάκαρη στα δημοτικά πράγματα

Πρέπει να διαβάσετε

Με μεγάλη χαρά είδαμε να αναρτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB βιντεάκι ο Κωνσταντίνος Μακαρης δείχνοντας μέρος των εργασιών του και δίνοντας τέλος στην φήμη για σοβαρό πρόβλημα υγεία του.

Μια περιπέτεια που ήθελαν οι φήμες τον εκλεγμένο στο Δημοτικό Συμβούλιο και επικεφαλής της “ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ” να εγκαταλείπει την θέση του λόγω προβλημάτων υγείας.

Βεβαίως για το πρόβλημα υγείας του το οποίο είναι αντιμετωπίσιμο είχε ενημερώσει γραπτώς τους συνεργάτες του, καθώς και όλους όσους είχαν συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Θυμίζουμε οτι η πρώτη εμφάνιση μετα τις εκλογες της δεύτερης Κυριακής του Κ. Μακαρη ήταν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου όπου ήταν αρκετά καταβεβλημένος αλλά στάθηκε μπροστά για να χειροκροτήσει τα παιδιά, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες στην παρέλαση.

Πιστεύουμε πως σύντομα θα βρεθεί και πάλι στις δημοτικές επάλξεις κάνοντας πράξη όλα όσα υποσχέθηκε στην ανοικτή συνέντευξη που παραχώρησε κατά την οποία είχε δώσει και την στήριξή του στην παράταξη του Δημήτρη Ορφανού “Όραμα Δημιουργίας.

Οι συνεργάτες του Κωνσταντίνου Μακαρη τηρούν σιγή ιχθύος για την επάνοδο του.

Εμείς σε κάθε περίπτωση ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση.

Τελευταία νέα

Ναύπλιο| Επάνοδος Μάκαρη- τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε

Συνέντευξη στην ηλεκτρονική εφημερίδα anagnostis.org  παραχώρησε προ ημερών ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, Κ . Μάκαρης. Θέτει τους νέους...

Περισσότερα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο