Πως παίζεται το στοίχημα στο διαδίκτυο

Πρέπει να διαβάσετε

Πως παίζεται το στοίχημα στο διαδίκτυο

Τις τελευταίες δεκαετίες η πλειοψηφία των παικτών εμπιστεύεται τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες για τη διασκέδασή τους. Τοstoixima αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές για τους φίλους των τυχερών παιχνιδιών. Η εξέλιξη της τεχνολογίας σε συνδυασμό με την πληθώρα επιλογών που προσφέρουν οι online bookmakers δίνουν ένα άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι σας. Ο αναλυτικός οδηγός που ακολουθεί για το online στοίχημα μπορεί να φανεί χρήσιμος στους παίκτες που επιχειρούν να αφήσουν πίσω τους τα επίγεια πρακτορεία και να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο διαδίκτυο.

Η επιλογή νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας

Το αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο στην Ελλάδα για τα τυχερά παιχνίδια καζίνο και το στοίχημα δεν αφήνει πολλά περιθώρια για παράνομο παιχνίδι από την πλευρά των παικτών. Η λίστα με τις στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας είναι περιορισμένη. Οι συνεχείς έλεγχοι από τις αρμόδιες αρχές υποχρεώνουν τους παίκτες να επιλέξουν εταιρία από τη συγκεκριμένη λίστα απολαμβάνοντας ασφαλές και αξιόπιστο παιχνίδι. Ποια είναι όμως τα κριτήρια που χρησιμοποιούμε για να επιλέξουμε την καλύτερη εταιρία για τα στοιχήματά μας.

  •     Ποικιλία στοιχηματικών επιλογών: Όσο μεγαλύτερη είναι οι ποικιλία στοιχηματικών αγορών προσφέρει ο bookmaker στοκουπονι του τόσο μεγαλύτερος ο αριθμός των παικτών που προσελκύει στην πλατφόρμα του. Πλέον το παιχνίδι δεν έχει όρια. Πρωταθλήματα από κάθε σημείο του πλανήτη είναι διαθέσιμα προς στοιχηματισμό. Με όποιο άθλημα και αν ασχολείστε στο διαδίκτυο θα βρείτε εκατοντάδες αναμετρήσεις ημερησίως για να τοποθετήσετε τα πονταρίσματά σας.
  •     Μπόνους Εγγραφής* και Προσφορές: Ο σκληρός ανταγωνισμός στον χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος υποχρεώνει τις εταιρίες να προσφέρουν διαρκώς μεγάλα μπόνους στους παίκτες που διατηρούν ενεργούς λογαριασμούς στις πλατφόρμες τους. Άνοιξε λογαριασμό σε μία online στοιχηματική εταιρία και κάνε δικά σου τα free bets και τα μοναδικά δώρα που χαρίζει στα μέλη της. Πρόσθεσε μετρητά στο ταμείο σου δίνοντας ωστόσο την απαραίτητη προσοχή στους όρους και τις προϋποθέσεις που συνοδεύουν τις συγκεκριμένες προσφορές.
  •     Ζωντανό Στοίχημα και Live Streaming: Αδιαμφισβήτητα δύο από τις κορυφαίες εφαρμογές που προσφέρουν οι online στοιχηματικές πλατφόρμες στα μέλη τους. Το live betting είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός για τους παίκτες και οι εταιρίες φροντίζουν να το εξελίσσουν διαρκώς δίνοντας μία μοναδική παικτική εμπειρία σε όσους το επιλέγουν. Στις online στοιχηματικές πλατφόρμες μπορείς να παρακολουθήσεις ζωντανά τις σημαντικότερες αναμετρήσεις καθημερινά κάνοντας ακόμα πιο διασκεδαστικό το παιχνίδι σου. Τσέκαρε πως η εταιρία που επιλέγεις υποστηρίζει την συγκεκριμένη υπηρεσία.
  •     Μέθοδοι τραπεζικών συναλλαγών: Οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν μία σειρά επιλογών για να ολοκληρώσετε τις τραπεζικές σας συναλλαγές. Ηλεκτρονικά πορτοφόλια, προπληρωμένες κάρτες, χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες είναι μόνο κάποιες από τις επιλογές που έχετε για να κάνετε κατάθεση ή ανάληψη από τον στοιχηματικό σας λογαριασμό. Σε πολλές από τις μεθόδους οι bookmaker προσφέρουν μπόνους* κατάθεσης για να τις προτιμήσετε.

Πως δημιουργώ στοιχηματικό λογαριασμό

Η εγγραφή σε στοιχηματική εταιρία έχει μετατραπεί σε μία εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Επιλέξτε τον bookmaker που καλύπτει τις προσωπικές σας απαιτήσεις και επιλέξτε ‘’Εγγραφή’’. Θα ανοίξει μπροστά σας η σελίδα με την φόρμα δημιουργίας νέου λογαριασμού. Ακολουθήστε όλα τα βήματα που σας προτείνονται καταχωρώντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Η ασφάλεια τόσο των προσωπικών όσο και των τραπεζικών σας στοιχείων  είναι δεδομένη και διασφαλίζεται με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους κρυπτογράφησης. Ολοκληρώνετε την καταχώρηση και επιλέγετε την δημιουργία λογαριασμού.

Σε δεύτερο χρόνο θα σας ζητηθεί να ταυτοποιήσετε τα στοιχεία που καταχωρήσετε. Έχετε περιθώριο ένα μήνα να προσκομίσετε τα απαραίτητα έγγραφα και τα οποία θα σας περιγράψουν σε σχετικό μήνυμα. Επιβεβαίωσε τους συνδέσμους που θα σταλούν στο email σου για να ενεργοποιήσεις τον στοιχηματικό σου λογαριασμό. Τελευταίο βήμα είναι να ορίσεις τα όρια στο παιχνίδι σου και να ολοκληρώσεις την πρώτη σου κατάθεση.

Κατάθεση σε στοιχηματική εταιρία

Έχετε ανοίξει τον στοιχηματικό σας λογαριασμό και βρίσκεστε λίγα μόλις λεπτά μακριά από τα πρώτα σας πονταρίσματα. Θα πρέπει να ολοκληρώσετε την πρώτη σας κατάθεση. Ανοίγετε τη σελίδα του ταμείου σας και επιλέγετε την μέθοδο κατάθεσης που σας εξυπηρετεί. Συμπληρώστε το ποσό και τα προσωπικά σας στοιχεία στην καρτέλα που ανοίγει και πατήστε το κουμπί της κατάθεσης. Ανάλογα με την μέθοδο κατάθεσης που επιλέξατε τα χρήματα θα πιστωθούν στον στοιχηματικό σας λογαριασμό σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Για τις καταθέσεις σας δεν υπάρχει χρέωση από την πλευρά των στοιχηματικών εταιριών.

 

Τελευταία νέα

Ναύπλιο| Επάνοδος Μάκαρη- τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε

Συνέντευξη στην ηλεκτρονική εφημερίδα anagnostis.org  παραχώρησε προ ημερών ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, Κ . Μάκαρης. Θέτει τους νέους...

Περισσότερα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο