Τζαμί στο Ναύπλιο ετοιμάζει ο Ορφανός και ο Καράπαυλος

Πρέπει να διαβάσετε

“Ο γάμος” Καράπαυλου- Ορφανού προφανώς και είχε ένα προγαμιαίο συμβόλαιο που δυστυχώς λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές παραμένει άγνωστο στο ευρύ κοινό.

Βέβαια στα “οικογενειακά” θέματα δεν χωρούν τρίτοι, αλλά όταν τα αποτελέσματα αυτού του συμβολαίου θα έχουν επιπτώσεις και σε άλλους καλό θα ήταν να γνωρίζουμε μερικές θέσεις οι οποίες μέχρι τώρα μας διέφευγαν.

Κατά το έτος 2017 ο κ. Καράπαυλος εξέφρασε την άποψη μέσω του λογαριασμού του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα έπρεπε το ιστορικό κτίριο της πλατείας Συντάγματος να ξαναλειτουργήσει ως τζαμί συγκεκριμένα ανέφερε: “στο μνημείο πρέπει να αποσυρθεί η συγκεκριμένη χρήση (πολιτιστικός χώρος). Η λύση που προκρίνω. Να γίνει και πάλι Τζαμί όπως κατασκευάσθηκε” . Σε άλλο σημείο ανεφέρε: “Και θα έχουμε τόπους λατρείας και για τις τρεις αυτές πρωτεύσους χρονικές περιόδους”.

Εύλογα λοιπόν γεννάται το ερώτημα αν βρίσκεται στη κρυφή ατζέντα της συμφωνίας ο διακαής πόθος του κ. Καράπαυλου να γίνει τζαμί το ιστορικό κτίριο της πλατείας Συντάγματος.

Ενδιαφέρον θα έχει να μάθουμε τη θέση του κ. Ορφανού για το θέμα, καθώς σε λιγότερο από 10 ημέρες οι δημότες του Δήμου Ναυπλιέων θα εκλέξουν δήμαρχο.

Τελευταία νέα

Ναύπλιο| Επάνοδος Μάκαρη- τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε

Συνέντευξη στην ηλεκτρονική εφημερίδα anagnostis.org  παραχώρησε προ ημερών ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, Κ . Μάκαρης. Θέτει τους νέους...

Περισσότερα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο