Ναύπλιο| Τι φοβήθηκε ο Ορφανός και “απέφυγε” το Debate;

Πρέπει να διαβάσετε

Αρνήθηκε τελικά να συμμετάσχει ο Ορφανός σε Debate, το οποίο πρότεινε ο Κωνσταντίνος Μάκαρης. Βρήκε ως δικαιολογία ότι δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί με έναν που ήταν 12 χρόνια δήμαρχος.

Η δικαιολογία του φαντάζει στα μάτια μας ως αστεία και αυτό διότι με αυτόν που έπρεπε να αντιπαρατεθεί ήταν, κύρια με τον νυν δήμαρχο. Αντ’ αυτού προτίμησε να βγάλει ένα δελτίο τύπου στο οποίο ζητάει απαντήσεις από την νυν δήμαρχο.

Η διαδικασία του Debate, περιλαμβάνει ολους τους υποψήφιους, χωρίς εξαιρέσεις.

Άρα βγάζουμε το συμπέρασμα ότι τεχνηέντως απέφυγε να έρθει σε αντιπαράθεση με τον Κωστούρο, λόγω της αντιδικίας που έχουν. Απέφυγε δηλαδή να γίνουν ερωτήσεις τόσο για το σκουπιδοπέταγμα όσο και για την πλαστή διαθήκη που θα τον έφερναν σε δύσκολη θέση.

Ολόκληρο το δελτίο τύπου του Ορφανού

Μόνο ως φάρσα μπορεί να εκλάβει κάθε Δημότης ένα Debate, στο οποίο θα συμμετέχει ο επί 12 χρόνια Δήμαρχος.

Να μας πει τι ακριβώς, όταν δεν έχει απαντήσει ούτε σε μία από τις δεκάδες ανακοινώσεις-ερωτήσεις μας που αφορούν κυρίως την Οικονομική διαχείριση του χρεωμένου Δήμου μας και της καταχρεωμένης ΔΕΥΑΝ.

Μήπως για να προβάλει την αλαζονεία, τον αυταρχισμό και την ηθική, τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου όλα αυτά τα χρόνια; Ή μήπως για να εξισωθούμε με τις μεθόδους που χρησιμοποιεί στην άσκηση της εξουσίας;

Όχι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι και δεν καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι, εκτός αν υποχρεωθούμε θεσμικά, με αυτούς που μας προσέβαλαν τόσο βάναυσα.

Συμφωνώ για ένα Debate μεταξύ των τεσσάρων άλλων υποψηφίων, χρήσιμο για να μας γνωρίσει ο ψηφοφόρος καλύτερα και να μπορέσει να αποφασίσει, ανεπηρέαστος από την τοξικότητα ενός σαθρού παρελθόντος.

Δημήτρης Ορφανός
Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων
ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Τελευταία νέα

Ναύπλιο| Επάνοδος Μάκαρη- τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε

Συνέντευξη στην ηλεκτρονική εφημερίδα anagnostis.org  παραχώρησε προ ημερών ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, Κ . Μάκαρης. Θέτει τους νέους...

Περισσότερα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο