Ναύπλιο| Πώς κινούνται οι υποψήφιοι- η υπεροχή Μάκαρη

Πώς κινούνται οι υποψήφιοι και οι παρατάξεις στο Δήμο Ναυπλιέων

Παράταξη Μάκαρη “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ” : Ήθος

Ο δραστήριος Μάκαρης διαθέτει μία δεμένη ομάδα υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος δεν εμπλέκεται σε καυγάδες, η θετική του σκέψη και ματιά για τα πράγματα είναι αυτή που τον καθιστά ιδανικό δήμαρχο Ναυπλιέων. Όσο για τους υποψήφιους δημοτικούς του Συμβούλους πολιτεύονται με ευγένεια, ήθος και αξιοπρέπεια.

 

Παράταξη Κωστούρου “ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ” : Αλαζονεία

Η παράταξη Κωστούρου, όπως και ο ίδιος προσωπικά το τελευταίο διάστημα έδωσε αφορμή πολλών σχολιασμών μεταξύ των δημοτών και όχι μόνον λόγω της πράξης να πετάξει σκουπίδια σε αντίπαλο του. Βεβαίως ο 11 και πλέον χρόνια δήμαρχος Ναυπλιέων δεν έχει τίποτα να δείξει παρά λίγα έργα ανάπλασης με πολλές κακοτεχνίες. Έχει μάθει να πολιτεύεται με αλαζονεία αρνούμενος να απαντήσει σε καίρια ζητήματα που αφορούν τον δήμο και τους δημότες.

Παράταξη Ορφανού “ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ : Αβεβαιότητα 

Ο χαμηλών τόνων Δημήτρης Ορφανός προσπαθεί εδώ και καιρό να δημιουργήσει μία συμπαγή ομάδα ανάμεσα στους υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους αλλά δεν τα έχει καταφέρει. Από τη μία οι υποστηρικτές του, από την άλλη το “Ανάπλι Εμπρός” είναι δύο κομμάτια που φαίνονται ασύνδετα μεταξύ τους. Ο συνδυασμός του “πατάει” σε δύο βάρκες την δική του και του “Ανάπλι Εμπρός”. Πρόβλημα το οποίο θα ενταθεί αν και εφόσον οι δημότες αποφασίσουν να τον εκλέξουν δήμαρχο. Όσο για τους υποψήφιους Δημοτικούς του συμβούλους πολιτεύονται με το παράδειγμα του Κωστούρου (εκφοβισμοί, βρισίδια, αλαζονεία).

Παράταξη Παπαδημόπουλου: Αξιοπρέπεια

Μια άλλη θετική προσωπικότητα αυτή του Δ. Παπαδημόπουλου. Άνθρωπος με ενδιαφέρον για τα κοινά. Στηρίζει όλους όσους έχουν ανάγκη και διεκδικεί το δημαρχιακό θώκο με αξιοπρέπεια και ευγένεια. Οι υποψήφιοι δημοτικοί του σύμβουλοι είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων και πολιτεύονται με ευγένεια και ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ