Ναύπλιο| Ο Μπακέας, ο “μαυρογιαλούρος” και ο Κωστούρος

Βρε κάτι πράγματα που συμβαίνουν στην «Επόμενη Μέρα» του Δ. Κωστούρου φαίνεται ότι αντιμετώπιζε ένδεια προσώπων στο ψηφοδέλτιο της, και έτσι «αναγκάστηκε» να πάρει πίσω ακόμα και άτομα που το 2019 αποδοκίμασαν τόσο τον ίδιο (Κωστούρο), όσο και την πολιτική την οποία είχε ασκήσει ως δήμαρχος μέχρι τότε.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Δ. Μπακέα, ο οποίος απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατούσε στα δημοτικά πράγματα του Δήμου Ναυπλιέων έφυγε και τότε ( 2019) κατέβηκε με άλλον συνδυασμό.
Τότε ο Κωστούρος αισθανόταν οίκτο για τον Δ. Μπακέα τον χαρακτήριζε αναξιόπιστο, αχάριστο, μαυρογιαλούρο και άλλα τέτοια.
Συγκεκριμένα σε δελτίο τύπου της εποχής εκείνης (2019) έγραφε:
«Ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη Ναυπλιέων «Ναύπλιο. Επόμενη μέρα» Δ. Κωστούρου για την παραίτηση του Δημήτρη Μπακέα από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και του προέδρου του ΔΟΚΟΙΠΑΝ καθώς και από το συνδυασμό:
Οίκτο προκαλεί η ανακοίνωση του κου Μπακέα με την οποία ανακοινώνει την «παραίτησή» του.
Οίκτο γιατί χρησιμοποιεί φτηνές δικαιολογίες , «φήμες» και «συμπεριφορές», αντί για επιχειρήματα και στοιχεία, τα οποία όπως γνωρίζει δεν υπάρχουν.
Οίκτο γιατί, η συμπεριφορά του θα αποτελεί από τώρα και στο εξής ένα τοπικό παράδειγμα αχαριστίας και αναξιοπιστίας αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά, ότι και σήμερα η πολιτική επιδιώκεται να γίνει με όρους Μαυρογιαλούρου.

Οίκτο γιατί είναι προφανές το κίνητρο αλλά και ο υποβολέας της «παραίτησης».
Οίκτο γιατί δικαίωσε όλους αυτούς που διέδιδαν ότι τον «ήξεραν» πολύ καλά.
Οίκτο γιατί όλοι γνωρίζουμε την συνέχεια της «παραίτησής» του.

Παρ’ όλα αυτά τον ευχαριστούμε γιατί δείχνει σε όλους τους συνδημότες ότι η Επόμενη Μέρα δεν είναι παράταξη που μπορούν να «ευδοκιμούν» τέτοιες φιγούρες και επίσης μας δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσουμε, τις αμέσως επόμενες μέρες, το πώς περάσαμε από το τέλμα του 2012 στην Επόμενη Μέρα του (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν) Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ναυπλίου».

Ο «Μαυρογιαλούρος» κατά τον κ. Κωστούρο, Μπακέας εντάχθηκε εκ νέου στο ψηφοδέλτιο της «Επόμενης Μέρας» σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Τον Οκτώβριο οι δημότες καλούνται να ψηφίσουν για δήμαρχο και Δημοτικούς Συμβούλους, ας θυμούνται λοιπόν ποιοι είναι οι σουλατσαδόροι.

Όσο για την Παράταξη Κωστούρου τα πισωγυρίσματα σε πρόσωπα «αναξιόπιστα» όπως τα χαρακτηρίζει μπορεί να δείχνουν σημάδια ήττας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ