Ναύπλιο| Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις

Στην Παράταξη Κωστούρου «Επόμενη Μέρα» το γαϊτανάκι της παραβατικότητας δεν έχει τέλος.

Μετά τον ίδιο τον επικεφαλής της Δημήτρη Κωστούρο που πέταξε στον αντίπαλο του Δημήτρη Ορφανό 22 φορές σκουπίδια στην εξοχική του κατοικία, ήρθαν να προστεθούν ο Αντιδήμαρχος κ. Λέντζος ο οποίος κατηγορείται ότι έστειλε στον θάνατο αδέσποτα ζώα συντροφιάς και παραπέμπεται με βούλευμα για την κακουργηματική αυτή πράξη και ο Λυμπέρης (ο οποίος είναι γνωστός υβριστής των αντιπάλων της παράταξης στα μέσα Κοινωνικής δικτύωσης).

Ο κ. Λυμπέρης φαίνεται σε απόφαση δικαστηρίου να χρωστάει χρήματα τα οποία θα πρέπει να μας απαντήσει αν τα εξόφλησε και πότε, διαφορετικά  να αφήσει την κριτική την οποία ασκεί περί ήθους και ηθικής για όλους τους άλλους και να κοιτάξει να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις του νόμου.

Σημειωτέoν ότι ο αντίδικος του κ. Λυμπέρη στον οποίο οφείλει τα χρήματα εδώ και πολλά χρόνια ήταν πελάτης του, στον οποίο τα χρήματα δεν απέδωσε παρότι τα εισέπραξε από την ασφαλιστική.

(όλα τα έγγραφα υπάρχουν στα χέρια μας αποδεικνύοντας τα αληθή που λέμε)