Δημ. Σμυρλής: «Αποχώρησα από το συνδυασμό “Όραμα Δημιουργίας” για λόγους που άπτονται της ηθικής και του αξιακού μου κώδικα»

Πρέπει να διαβάσετε

Λίγο μετά την ανακοίνωση του Πρωτοδικείου Ναυπλίου με την ανακήρυξης των συνδυασμών που διεκδικούν τη διοίκηση του Δήμου Ναυπλιέων, ο αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ. ΑΣ. Δημήτριος Σμυρλής έκανε την εξής δήλωση, αναφερόμενος στην παραίτησή του από το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Ορφανού:

Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΜΥΡΛΗ

«Πριν από λίγο καιρό, αποδέχθηκα την πρόταση να συμμετέχω στον συνδυασμό «Όραμα Δημιουργίας» του  κ. Δημήτρη Ορφανού και να ασχοληθώ με τα κοινά, για πρώτη φορά, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μου και την ανιδιοτελή διάθεση μου να προσφέρω στην πόλη μου μέσα από τις γνώσεις και την εμπειρία μου για ένα καλύτερο αύριο.

Λόγοι που άπτονται της ηθικής και του αξιακού μου κώδικα, με υποχρεώνουν να αποχωρήσω από τον συνδυασμό «Όραμα Δημιουργίας». Λόγοι, τους οποίους δεν έχω δικαίωμα να αποσιωπήσω από τους συμπολίτες μου υφαρπάζοντας την ψήφο τους.

Έως τώρα, τόσο στην προσωπική όσο και στην υπηρεσιακή μου ζωή, πορεύτηκα με αξίες, οι οποίες είναι απαράβατες και  αδιαπραγμάτευτες για εμένα.

Θα συνεχίσω να προσπαθώ για ένα καλύτερο αύριο, με ξεκάθαρα καθαρή διοίκηση, με λογοδοσία στους πολίτες, χωρίς σκάνδαλα, καθώς δικαιούμαστε και πρέπει να δημιουργήσουμε μια νέα προοπτική στην Πόλη μας, το Ναύπλιο.  

Δεσμεύομαι ότι θα είμαι δίπλα στους συμπολίτες μου όπως έπραξα τόσα χρόνια. 

Δημήτρης Σμυρλής 

υποστράτηγος ε.α  ΕΛ. ΑΣ.»

ΠΗΓΗ: akromolio.gr

Τελευταία νέα

Ναύπλιο| Επάνοδος Μάκαρη- τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε

Συνέντευξη στην ηλεκτρονική εφημερίδα anagnostis.org  παραχώρησε προ ημερών ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, Κ . Μάκαρης. Θέτει τους νέους...

Περισσότερα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο