Ναύπλιο- Παράταξη Ορφανού| Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα

Πρέπει να διαβάσετε

Αποσυσπείρωση, δυσαρέσκεια και πολιτικές διαφωνίες επικρατούν στην  Παράταξη Ορφανού με τις αποχωρήσεις όπως μαθαίνουμε να δίνουν και να παίρνουν.

Η κρυφή ατζέντα Ορφανού με Καράπαυλο, η διαφωνία για την κατασκευή της μαρίνας καθώς και η πλαστή διαθήκη για την οποία ο ίδιος ο επικεφαλής της παράταξης κ. Ορφανός σιωπά έχουν οδηγήσει πολλούς υποψηφίους να κάνουν δεύτερες σκέψεις για αν και κατά πόσο θα πρέπει να κατέβουν στις επερχόμενες εκλογές.

Φαίνεται ότι, οι διαφορετικές απόψεις που επικρατούν στα βασικά θέματα και τις προγραμματικές τους δηλώσεις δημιουργούν αγεφύρωτα χάσματα που δεν ξέρουμε κατά πόσο θα μπορέσουν να κλείσουν ή θα δημιουργήσουν περαιτέρω πρόβλημα στην παράταξη Ορφανού.

Το γυναικείο πρόσωπο που διχάζει

Το πρόσωπο μίας γυναίκας από ότι φαίνεται έχει διχάσει περαιτέρω τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Ορφανού, ο λόγος είναι η προσπάθεια επιβολής απόψεων και θέσεων με το οποίο οι περισσότεροι δεν συμφωνούν.

Ενωτικοί ρόλοι

Λαμπρόπουλος και Μανώλης φαίνεται να έχουν αναλάβει άτυπα ρόλους αρχηγού προσπαθώντας να λειτουργήσουν ενωτικά ώστε να μην επεκταθεί περαιτέρω η κρίση μεταξύ των υποψηφίων.

Ο ίδιος ο Ορφανός φαίνεται να παρακολουθεί αμέτοχος τα όσα συμβαίνουν.

Τα στοιχεία του Πρωτοδικείου

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι από τα επίσημα στοιχεία του Πρωτοδικείου έχουν αποχωρήσει τρεις υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι:

Ο Κυριάκος Δεσύλλας, ο Δημήτρης Σμυρλής και ο Δημήτρης Διαλιάτσης.

Από πληροφορίες που έχουμε θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις.

Μένει λοιπόν να δούμε τι θα γίνει έως την εκτύπωση των ψηφοδελτίων

Τελευταία νέα

Ναύπλιο| Επάνοδος Μάκαρη- τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε

Συνέντευξη στην ηλεκτρονική εφημερίδα anagnostis.org  παραχώρησε προ ημερών ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, Κ . Μάκαρης. Θέτει τους νέους...

Περισσότερα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο