Ναύπλιο| Νέα αποχώρηση από την παράταξη Ορφανού- για προσωπικούς λόγους

Πρέπει να διαβάσετε

Σημειώνεται ακόμα μια αποχώρηση από τη δημοτική παράταξη “Όραμα Δημιουργίας”, της οποίας επικεφαλής είναι ο Δημήτρης Ορφανός. Πρόκειται για την Αμάντα Χρήστου, νοσηλεύτρια καταγόμενη από τη Νέα Τίρυνθα, η οποία ανακοίνωσε την απόφασή της να αποσύρει την υποψηφιότητά της.

Η απόφαση της Χρήστου ερμηνεύτηκε με βάση τους “προσωπικούς λόγους” που επικαλέστηκε, όπως ακριβώς είχαν κάνει και άλλοι υποψήφιοι που επέλεξαν την αποχώρηση από την ίδια παράταξη.

Το γεγονός αυτό σίγουρα προκαλεί αναστάτωση και ερωτηματικά σχετικά με το πώς θα συνεχίσει η παράταξη και ποιες είναι οι αιτίες που ωθούν τους υποψηφίους σε τέτοιες αποφάσεις. Αναμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στις επόμενες μέρες και αν η παράταξη θα λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης.

Η ανακοίνωση της κας Χρήστου:

«Μέσω της παρούσας επιστολής θα ήθελα να ενημερώσω τους συμπολίτες μου ότι αποχωρώ από την παράταξη «όραμα δημιουργίας» του κ. Δημήτρη Ορφανού για προσωπικούς λόγους. Δεσμεύομαι προς τους συμπολίτες μου ότι θα παραμείνω ενεργή πολίτης και τις όποιες αποφάσεις μου για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές θα τις ανακοινώσω σε σύντομο χρονικό διάστημα.»
.

Τελευταία νέα

Ναύπλιο| Επάνοδος Μάκαρη- τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε

Συνέντευξη στην ηλεκτρονική εφημερίδα anagnostis.org  παραχώρησε προ ημερών ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, Κ . Μάκαρης. Θέτει τους νέους...

Περισσότερα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο