ΣΟΚ στο Ναύπλιο| Δεν τον κήδεψαν γιατί δεν είχε λεφτά!

Πρέπει να διαβάσετε

Πάνω από 10 μέρες παραμένει ακήδευτος!

Αυτή είναι η κοινωνική πολιτική του Δήμου Ναυπλιέων;

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπλιέων, Παναγιώτης Αναγνωσταράς, αναφέρθηκε στην περίπτωση ενός απόρου κατοίκου του Ναυπλίου που απεβίωσε στις 20 Ιουλίου και παραμένει ακήδευτος για πάνω από 10 ημέρες.

Ο αποβιώσας είχε μητέρα υπερήλικα και με χρόνια προβλήματα υγείας. Λόγω έλλειψης οικονομικών μέσων, η κηδεία του δεν έχει μπορέσει ακόμα να πραγματοποιηθεί!

Ο κ. Αναγνωσταράς καταδικάζει την αδιαφορία της δημοτικής αρχής και εκφράζει την άποψη ότι ο Δήμος Ναυπλιέων θα έπρεπε να είχε παρέμβει, παρέχοντας οικονομική βοήθεια για την πραγματοποίηση της κηδείας, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του.

Η αποκάλυψη του κ. Αναγνωσταρά:

Χρήματα για την κηδεία, εκ μέρους του Δήμου μας, δεν υπάρχουν οπως φαίνεται. Ο δήμος μας όμως διαθετει χρήμα για πανηγυρια κλπ!!!!!!
Μήπως επειδή δεν έχει συγγενείς που ψηφίζουν εδώ???
Έλεος!!!Σεβαστειται επιτέλους τα αυτονόητα!!!
Δεν στοιχίζει πολλά σε σχέση με τις χιλιάδες € που σκορπάτε σε πανηγύρια και απευθείας αναθέσεις! Μόνο 800€ για να αναπαυθεί επιτέλους εν ειρήνη ένας συνάνθρωπος μας.
Θάνατος Κηδεία Φέρετρο - Δωρεάν φωτογραφία στο Pixabay
Τελευταία νέα

Ναύπλιο| Επάνοδος Μάκαρη- τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε

Συνέντευξη στην ηλεκτρονική εφημερίδα anagnostis.org  παραχώρησε προ ημερών ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, Κ . Μάκαρης. Θέτει τους νέους...

Περισσότερα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο