Π. Νίκας| Γιατί τα “έχωσε” στους δημάρχους της Πελοποννήσου

Πρέπει να διαβάσετε

Οι δήμαρχοι ζητούν ό,τι θέλουν – Η Περιφέρεια δεν είναι «ταμείο»

Κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τον τουρισμό, της κυρίας Αντωνίας Μπούζα, συγκεκριμένα, αλλά και για το οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου, αναφέρθηκε στα αιτήματα που διατυπώνουν οι δήμαρχοι, αλλά και οι πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, στον ίδιο σχετικά με διάφορα ζητήματα.

Ο κ. Νίκας ζήτησε αφού είπε με νόημα ότι η τοξικότητα είναι χαρακτηριστικό της προεκλογικής περιόδου και «όποιοι πήραν το μάθημά τους, το πήραν, όσοι δεν το πήραν, ας συνεχίσουν έτσι», αποκάλυψε ότι πολλοί δήμαρχοι, μεγάλων δήμων, ζητούν ό,τι θέλουν από την Περιφέρεια, λες και είναι «ταμείο». Επίσης, είπε ότι πολλοί τοπικοί πρόεδροι τού ζητούν έργα, χωρίς να είναι ο ίδιος αρμόδιος και χωρίς να έχει αρμοδιότητα η Περιφέρεια για αυτά.

Αναγνώρισε, βεβαίως, ότι το οδικό δίκτυο της περιφέρειας έχει πολλά προβλήματα, ενώ υπογράμμισε ότι στόχος της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι να καταστήσει σύγχρονο και ασφαλές το 30% του οδικού δικτύου.

Τελευταία νέα

Ναύπλιο| Επάνοδος Μάκαρη- τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε

Συνέντευξη στην ηλεκτρονική εφημερίδα anagnostis.org  παραχώρησε προ ημερών ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, Κ . Μάκαρης. Θέτει τους νέους...

Περισσότερα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο