spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαυπλία Ενωμένη| Παρουσίαση υποψήφιου δημοτικού συμβούλου

Ναυπλία Ενωμένη| Παρουσίαση υποψήφιου δημοτικού συμβούλου

Γεννήθηκα στον Κορυδαλλό το 1970 και ζω στο Ναύπλιο από το 2000. Είμαι διπλωματούχος Μηχανικός Μεταλλείων – Μεταλλουργός ΕΜΠ και κατέχω δύο μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών (Τεχνοοικονομικά Συστήματα – ΕΜΠ και Πληροφοριακά Συστήματα – ΕΑΠ). Από το 2021 εργάζομαι στην Κτηματική Υπηρεσία Αργολίδας, μετά από εικοσαετή θητεία στη Δ/νσης Ανάπτυξης της ΠΕ Αργολίδας, από όπου αποχώρησα ως προϊστάμενος του τμήματος Χορήγησης Αδειών Ανάπτυξης, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων.

Είμαι παντρεμένος με τη φαρμακοποιό Ράνια Μέλλου, με την οποία έχουμε αποκτήσει μια κόρη.

Έχω πολυετή διακριτική συνδικαλιστική δράση, ενεργή συμμετοχή σε φορείς και συλλογικότητες κοινωνικής αλλά και ανθρωπιστικής δράσης, ενώ το 2014 ήμουν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ».

Κυρίαρχο κίνητρο για την ενεργή ενασχόλησή μου με το δήμο Ναυπλιέων, αποτελεί η προοπτική συμμετοχής μου στη στρατηγική διαμόρφωση της πολιτικής που ασκείται σε επίπεδο Δήμου και αφορά στους τομείς της καθημερινότητας και της εξυπηρέτησης των πολιτών, με απώτερο στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής μας, καθώς και στον τομέα της διαχείρισης και της οργάνωσης του Δήμου.

Πεποίθησή μου αποτελεί ότι είναι επιβεβλημένη η ενεργή συμμετοχή των δημοτών στη λήψη των αποφάσεων, μέσω της ενίσχυσης του ρόλου των συλλογικών οργάνων καθώς και με την υλοποίηση δράσεων διαφάνειας και δημοσιότητας σε όλο το φάσμα οργάνωσης και λειτουργίας του Δήμου. Δράσεις που θα επαναφέρουν την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των δημοτών στο θεσμό του Δήμου και στους εκλεγμένους και θα εδραιώσει την πίστη ότι υπηρετείται το συλλογικό συμφέρον με μετριοπάθεια, ανιδιοτέλεια, χωρίς αλαζονικές και απολυταρχικές λογικές και πρακτικές, που θεωρώ ότι επικρατούν τελευταία.

Η ανανέωση προσώπων και πρακτικών θεωρώ ότι αποτελεί βασικό στοιχείο προόδου και εξέλιξης. Στη «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ», με εγγυητή της προσπάθειάς μας τον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Παπαδημόπουλο, απαλλαγμένοι από οποιεσδήποτε εξαρτήσεις, αισθανόμαστε ελεύθεροι και είμαστε ικανοί να οδηγήσουμε το Δήμο μας σε μία τέτοια πορεία προόδου.

Για το λόγο αυτό θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας, δεσμευόμενος ότι θα υπερασπιστώ με συνέπεια όσα πιστεύω, τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και μέσα από την «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ», παράταξη που δημιουργήθηκε για να μείνει και να επιδρά στην πολιτική που ασκείται στο δήμο Ναυπλιέων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων