spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο| Η εφημερίδα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ γίνεται ανάρπαστη

Ναύπλιο| Η εφημερίδα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ γίνεται ανάρπαστη

Ο κόσμος υποδέχεται τις υποψήφιές μας με χαμόγελα.

Δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει το 2ο τεύχος της εφημερίδας ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και ήδη, από την πρώτη ημέρα, περισσότερα από 3.000 φύλλα έφτασαν στα χέρια των κατοίκων του Ναυπλίου.

Όπως με το 1ο τεύχος, έτσι και με το τεύχος του Μαΐου, η διανομή γίνεται από τις υποψήφιες και τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ με υπ. Δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Μάκαρη.

Τις επόμενες ημέρες, οι υποψήφιοι της παράταξης μαζί με εθελοντές θα μοιράσουν τα υπόλοιπα 5.000 φύλλα, στα χωριά του Δήμου Ναυπλιέων.

Τα καταστήματα της οδού Άργους, η Ενδεκάτη, η Παλιά Πόλη η Νέα Πόλη Κούρτη, η Πρόνοια και ο Συνοικισμός περπατήθηκαν από τις Γυναίκες της Νέας Εποχής. Οι υποψήφιες μοίρασαν εφημερίδες, μίλησαν για την παράταξη και τον Κώστα Μάκαρη, απάντησαν σε ερωτήσεις των Δημοτών και εξήγησαν το γιατί «αυτή η δημοτική αρχή πρέπει να αλλάξει».
Ο κόσμος υποδέχθηκε τις υποψήφιες της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ με χαμόγελα και καλή διάθεση, ενθαρρύνοντάς τις.

Όπως στο πρώτο τεύχος, έτσι και στο 2ο, τα θέματα που δημοσιεύονται και τα σχόλια που αναγράφονται προέκυψαν από πληροφορίες των 141 (μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα) υποψήφιους της παράταξης.

Το 2ο φύλλο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗ παρουσιάζονται 17 ακόμη γυναίκες υποψήφιες που προστέθηκαν στις πρώτες 25 που είχαν παρουσιαστεί στο 1ο τεύχος, και που έφτασαν τις 42.

Η εφημερίδα μας παρουσιάζει πτυχές από τη ζωή του επικεφαλής της παράταξης και υπ. Δημάρχου Κώστα Μάκαρη, αναφέρεται στις θέσεις της παράταξης για τα έργα που εκτελούνται και βέβαια στην προγραμματική μας δέσμευση για μείωση των Δημοτικών Τελών έως 50%.

Η πρώτη εκλογική Ήττα του απερχόμενου δημάρχου που έχασε την Προεδρεία της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου αποτελεί βασικό θέμα της εφημερίδας μας. Σημαντική θέση καταλαμβάνει και η πρώτη μας νίκη στο Τολό όπου υποχρεώσαμε τον Δημήτρη Κωστούρου να αναδιπλωθεί και να κλείσει την χωματερή που είχε επιχειρήσει να στήσει στην είσοδο του χωριού.

Καταγράφουμε επίσης την επικίνδυνη για τις ζωές των αθλητών κατάσταση του γηπέδου στο Δρέπανο αλλά και τις παράνομες κοπές Αιωνόβιων Ευκαλύπτων στην οδό Αιγίου.
Τα σχόλια που δημοσιεύουμε αποτελούν το καθένα μια αποκάλυψη αδυναμιών και παρατυπιών του απερχόμενου δημάρχου. Συγχρόνως όμως δείχνουν την διαφορετικότητά μας σε ποιότητα και δυνατότητες των στελεχών της παράταξης.

Στο 3ο τεύχος της εφημερίδας μας που θα κυκλοφορήσει το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου θα διαβάσετε σημαντικές αποκαλύψεις για το πολιτικό ήθος μιας κλειστής ομάδας συνεργατών του απερχόμενου δημάρχου.

Η μεγάλη έκπληξη όμως θα είναι η αποκάλυψη της πρωτοβουλίας μας για καθιέρωση του Ναυπλίου ως Τόπου Παγκόσμιου Ιστορικού Ενδιαφέροντος, με παράλληλη αύξηση της επισκεψιμότητας από ξένους τουρίστες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων