spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο- Αιγίου| Έκοψαν τους Ευκάλυπτους χωρίς άδεια

Ναύπλιο- Αιγίου| Έκοψαν τους Ευκάλυπτους χωρίς άδεια

Κόπηκαν 6 αιωνόβιοι Ευκάλυπτοι χωρίς νόμιμη άδεια

Η Αυθαιρεσία και η Αλαζονεία της δημοτικής αρχής Κωστούρου, κορυφώθηκε στην περίπτωση της μη σύννομης κοπής των αιωνόβιων Ευκαλύπτων της οδού Αιγίου.

Όπως αποκαλύπτεται από την Θεματολογία του Δημοτικού Συμβουλίου που συνέρχεται στις 19.30 σήμερα (Τετάρτη 10 Μαΐου 2023), καλείται το Δημοτικό Συμβούλιο να εγκρίνει την κοπή των ήδη ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ κομμένων Ευκαλύπτων (Θέμα 4).

Να σημειωθεί ότι στο σχετικό έγγραφο της Δ/σης Τεχνικών Υπηρεσιών αναφέρεται σαφώς ότι, οι Ευκάλυπτοι που κόπηκαν αυθαιρέτως και παρανόμως, δεν εμφανιζόντουσαν καν στο Αρχιτεκτονικό σχέδιο με βάση το οποίο ο εργολάβος ζήτησε και πήρε (παρανόμως του δόθηκε) άδεια εργασιών κοπής.

Είναι τόση η Αυθαιρεσία και η Αλαζονεία της δημοτικής αρχής που είδαμε να δημοσιεύονται δηλώσεις υποψηφίων της όπου, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας έλεγαν πως καλά έκαναν και τα έκοψαν και πως τώρα το μικροκλίμα θα είναι καλύτερο λόγω του γκαζόν.

Ακόμα δε, χειρότερα, η Τεχνική Υπηρεσία (την εποπτεία και έλεγχο της οποίας έχει προσωπικά ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος) μας πληροφορεί ότι, θα κοπούν 13 ευκάλυπτοι που ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ και 34 ακόμη δέντρα που «δεν προστατεύονται από τις διατάξεις».

Απομένει να δούμε αν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δημήτρη Κωστούρου θα λειτουργήσουν και πάλι ως λόχος ή αν θα θυμηθούν ότι έχουν ευθύνες έναντι των Δημοτών και του νόμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων