spot_img
spot_img
ΑρχικήΚΑΙΡΟΣΈξαλλοι οι υποψήφιοι της Ν.Δ. με Μητσοτάκη για τον φόρο στα καύσιμα

Έξαλλοι οι υποψήφιοι της Ν.Δ. με Μητσοτάκη για τον φόρο στα καύσιμα

Στις 21 Μαΐου λέμε «Ως εδώ» στην αισχροκέρδεια. Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ για μείωση τιμών και ανάσα στην κοινωνία» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ
«Ηάρνηση του κ. Μητσοτάκη να μειώσει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα καύσιμα έχει κάνει έξαλλους μέχρι και τους υποψήφιους βουλευτές του» σχολιάζει αιχμηρά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου αναφορικά με την τοποθέτηση της υποψήφιας με τη Νέα Δημοκρατία που τάχθηκε υπέρ της μείωσης του ΕΦΚ στα καύσιμα και του ΦΠΑ.

Όπως, τονίζει η Πόπη Τσαπανίδου «η κυρία Ζάγκα εξαπέλυσε σήμερα κεραυνούς κατά του κ. Μητσοτάκη μιλώντας για «επίσημο παρακράτος» που κερδίζει από τους υψηλούς έμμεσους φόρους».

Η εκπρόσωπος Τύπου το κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευτεί».

Και ξεκαθαρίζει: Την πρώτη ημέρα της προοδευτικής κυβέρνησης με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, να μειώσει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα καύσιμα και τον ΦΠΑ στα τρόφιμα, μηδενίζοντάς τον σε βασικά είδη διατροφής.

«Στις 21 Μαΐου λέμε «Ως εδώ» στην αισχροκέρδεια. Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ για μείωση τιμών και ανάσα στην κοινωνία» διαμηνύει η Πόπη Τσαπανίδου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων