spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΗΛΕΙΑΗλεία| Βουλευτής της ΝΔ μοιράζει κολόνιες και κοσμήματα προς άγρα ψήφων

Ηλεία| Βουλευτής της ΝΔ μοιράζει κολόνιες και κοσμήματα προς άγρα ψήφων

Κωμικές σκηνές που αγγίζουν τα όρια της γραφικότητας εξελίσσονται προεκλογικά στην Ηλεία με πρωταγωνίστρια τη βουλευτή της ΝΔ Θεοδώρα – Διονυσία Αυγερινοπούλου η οποία πάνω στην αγωνία της να επανεκλεγεί στις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές χρησιμοποιεί την τακτική: «Δίνω… καθρεφτάκια στους «ιθαγενείς» για να τους δελεάσω και να με ψηφίσουν».

Η πρώτη προσπάθεια έγινε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, όταν η κ. Αυγερινοπούλου έστειλε φακέλους με κολιέ σε γυναίκες δημοσίους υπαλλήλους της Ηλείας. Το «πρωτότυπο» δωράκι προκάλεσε όμως αρνητικές αντιδράσεις στις εργαζόμενες, πολλές από τις οποίες επέστρεψαν τον φάκελο ενώ κάποιες άλλες κατηγόρησαν τη βουλευτή της ΝΔ ότι το «δωράκι της» ήταν αγορασμένο από… κινέζικο κατάστημα και συνεπώς αποτελούσε προσβολή.

Ομως η βουλευτής της ΝΔ επανήλθε χθες με νέο δωράκι που αυτή την φορά ήτα μια κολόνια που δόθηκε στις έκπληκτες γυναίκες της Ζαχάρως με τις οποίες η κ. Αυγερινοπούλου είχε συνάντηση τη Δευτέρα, στην κεντρική πλατεία της πόλης, με τίτλο «Αρωμα γυναίκας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων