spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΒ. Κατερινάκος| Η νομιμότητα στη Δημοτική Κοινότητα Ναυπλίου πρέπει να επανέλθει

Β. Κατερινάκος| Η νομιμότητα στη Δημοτική Κοινότητα Ναυπλίου πρέπει να επανέλθει

Δήλωση του Βαγγέλλη Κατερινάκου,
υποψήφιου Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου
Ναύπλιο 30/04/2023
Η αποκατάσταση της νομιμότητας στον τρόπο εκλογής των Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων, μετά από εντολή του Συμβουλίου της Επικρατείας, επαναφέρει πλήρως και τα δικαιώματα και υποχρεώσεις των αιρετών Συμβούλων.
Η ως εκ τούτου απομάκρυνση του σημερινού Προέδρου, οργάνου του απερχόμενου δημάρχου κ. Δημήτρη Κωστούρου, επαναφέρει την υποχρέωση να θυμηθούμε, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ, και να υπηρετήσουμε την αποστολή μας με διαφάνεια και νομιμότητα.
Η εντολή που μας δόθηκε είναι να προτάσσουμε το συμφέρον του Ναυπλίου και των Ναυπλιέων έναντι κάθε άλλης σκοπιμότητας (προσωπικής ή ρουσφετολογικής).
Ως υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου δηλώνω και δεσμεύομαι δημοσίως ότι:
* Θα τιμήσω την αποστολή μου, επαναφέροντας τον (απαγορευμένο μέχρι σήμερα) διάλογο μεταξύ των Αιρετών αλλά και μεταξύ Αιρετών και Δημοτών.
* Θα ενθαρρύνω την υποβολή ιδεών και προτάσεων με στόχο την βελτίωση της λειτουργίας και της εικόνας της πόλης αλλά και της εξυπηρέτησης των Δημοτών.
* Θα διεκδικώ επίμονα, από την απερχόμενη δημοτική αρχή, όλα τα δικαιώματα που μας φαλκιδεύουν και θα εμποδίζω την καταπάτηση του νόμου από τους διάφορους ημέτερους.
Βαγγέλης Κατερινάκος
Σύμβουλος Δημοτικής
Κοινότητας Ναυπλίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων