spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΔύο νέοι υποψήφιοι με τη Ναυπλία Ενωμένη- ποιοι είναι

Δύο νέοι υποψήφιοι με τη Ναυπλία Ενωμένη- ποιοι είναι

Βεληζιώτης Δημήτρης
Γεννήθηκα, στις 25 Μαρτίου 1980, στην Αθήνα, και μεγάλωσα, στο Ναύπλιο. Αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο Ναυπλίου και σπούδασα στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2006, είμαι μάχιμος δικηγόρος, στο Ναύπλιο. Έχω διατελέσει εκλεγμένο μέλος (2014-2018) και Γενικός Γραμματέας (2018-2022) του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου. Είμαι παντρεμένος με την εικαστικό Λένια Χρυσικοπούλου. Ολοκληρώνοντας την αυτοπαρουσίασή μου, θα έπρεπε κανονικά να αναπτύξω τους λόγους για τους οποίους αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στο πλευρό του Δημήτρη Παπαδημόπουλου, με τον συνδυασμό «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ». Καθώς, όμως, δε θα ήθελα να αναλωθώ σε λόγια, προτιμώ να σας καλέσω να με τιμήσετε με την ψήφο σας, ώστε να μου δοθεί η ευκαιρία να αποδείξω, έμπρακτα, τα κίνητρα και τους σκοπούς της καθόδου μου, για πρώτη φορά, στον «στίβο» των δημοτικών εκλογών.

Πρασσάς Ευάγγελος
Ονομάζομαι Βαγγέλης Πρασσάς και έχω γεννηθεί το 1959 στο Καρνάσι της Μεσσηνίας.
Από το 1975 έζησα και εργάστηκα στην Αθήνα σε διάφορες θέσεις στον ιδιωτικό τομέα, κατακτώντας μεγάλη εργασιακή εμπειρία. Εργάστηκα στο Δημόσιο από το 1988 και συνταξιοδοτήθηκα το 2016 από την ΠΕ Αργολίδας. Έχω λάβει τεχνική εκπαίδευση ηλεκτρολογίας και κατέχω επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης.
Συνοδοιπόροι στη ζωή μου είναι η οικογένειά μου, η εκπαιδευτικός σύζυγός μου Θώμη Μυτούλα και η κόρη μας. Από το 2003 επιλέξαμε να μετακομίσουμε και να ζήσουμε στην πόλη του Ναυπλίου.
Θέτω την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» γιατί όλοι μαζί, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Παπαδημόπουλο, έχουμε ανάγκη να αποκτήσουμε φωνή στην συνδιαμόρφωση της πόλης μας. Και η φωνή αυτή αξίζει να ακουστεί μέσω μιας παράταξης συμπεριληπτικής, ενωμένης που διακρίνεται από ελευθερία, ευαισθησία και σεβασμό προς όλ@.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων