spot_img
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠέτσας για ντιμπέιτ| Δεν το επιτρέπουν οι επικοινωνιολόγοι

Πέτσας για ντιμπέιτ| Δεν το επιτρέπουν οι επικοινωνιολόγοι

Ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας είπε ούτε λίγο ούτε πολύ, πως ο Κ.Μητσοτάκης δεν θα συμμετάσχει σε debate με τον Α.Τσίπρα γιατί δεν του το επιτρέπουν οι… επικοινωνιολόγοι και επειδή είναι «πρώτος σε όλο τον κόσμο, άρα γιατί να το κάνει»;

«Νομίζω πως αυτός που είναι πρώτος σε όλο τον κόσμο δεν έχει κάποιο συμφέρον να πάει σε κάποιο debate σαν αυτό που λέει ο ΣυΡιζΑ. Το βλέπω σαν ένα πάνελ συγκρούσεις που από την τοξικότητα αυτός που χάνει είναι αυτός που προηγείται γιατί κατεβαίνει το επίπεδο και των δύο».

Μάλιστα όπως είπε στην αρχή, αυτό προστάζουν τα εγχειρίδια πολιτικής επικοινωνίας, δηλαδή να αποφύγει ο πρωθυπουργός την πολιτική αντιπαράθεση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κάτι συμβαίνει με τον τρόπο που αντιλαμβάνονται την δημοκρατία στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Με αυτό το σκεπτικό, ότι δηλαδή ο… πρωθυπουργός είναι «πρώτος στον κόσμο», σύντομα θα πουν στην κυβέρνηση πως δεν θα χρειάζονται και εκλογές γιατί ο «πρώτος» δεν έχει κανένα συμφέρον για να τεθεί υπό την κρίση των πολιτών!

Κατανοούν στην κυβέρνηση πόσο επικίνδυνα είναι αυτά που λένε;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων