spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥΑπογοήτευση η περιοδεία Μητσοτάκη στην Πελοπόννησο

Απογοήτευση η περιοδεία Μητσοτάκη στην Πελοπόννησο

Η περιοδεία του Μητσοτάκη στην Πελοπόννησο δεν ήταν μόνον απογοητευτική αλλά και ένα μεγάλο φιάσκο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι όσες πόλεις επισκέφθηκε δεν έτυχε καμίας λαϊκής αποδοχής.

Ξεκινώντας λοιπόν από το Ναύπλιο η κατάσταση θύμιζε περισσότερο εκδρομή 50 ατόμων με λεωφορείο όπου ήρθαν να θαυμάσουν την πόλη, παρά προεκλογική συγκέντρωση. Όσοι βρέθηκαν εκεί ήταν κομματικά στελέχη της περιοχής, πολίτες δεν υπήρχαν καθόλου και όσοι κάθονταν στις καφετέριες αρκέστηκαν να παρακολουθούν από μακριά.

Στη Μεγαλόπολη τώρα χειροκροτούσαν  τον Καρατζαφέρη περισσότερο από τον Μητσοτάκη, ενώ οι νέοι παρακολουθούσαν εκ του μακρόθεν, από τις καφετέριες κάνοντας δεικτικά σχόλια για την άστοχη κίνηση του το 2019 να κλείσει άρον άρον και χωρίς κανένα σχεδιασμό τις λιγνιτικές μονάδες βυθίζοντας στην ανασφάλεια την τοπική νεολαία. Ενώ στην Καλαμάτα οι πολίτες αντάλλασσαν ψυχρές χειραψίες με τον Μητσοτάκη και εν συνέχεια όλοι τους έπεφταν στην αγκαλιά του Σαμαρά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πελοπόννησος παραδοσιακά δίνει υψηλά ποσοστά στη Ν.Δ. πράγμα που προξενεί εντύπωση η στάση των πολιτών οι οποίοι έδειξαν το ακριβώς αντίθετο. Αυτό βεβαίως μένει να το δούμε και το βράδυ των εκλογών, αλλά το ρεύμα μάλλον δεν είναι υπέρ της Ν.Δ.

Α.Κ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων